Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira hívtam egy lányt, elutasított, de találkozgatunk. Mit akarhat?
Figyelt kérdés
Kedvesen, de elutasított. Látszott rajta, hogy zavarban van. Viszont azóta is találkozgatunk, volt, hogy ő ajánlotta fel, hogy együtt (kettesben) menjünk el valahová. Kedvelhet, vagy csak az önérzetének jó, hogy teszem neki a szépet?2019. jan. 6. 11:13
1/5 anonim válasza:
Szerintem eloszor zavaraban elutasitott, de amugy te is tetszel neki.
3/5 anonim válasza:
Lehet zavarba jött,de az is lehet hogy azt hiszi lehettek barátok,vagy hízlalja az egojât,hogy valakinek tetszik.
4/5 anonim válasza:
Ha rájöttél mond el nekem is. Velem "ugyanezt", (durvábbat) műveli egy 40-es nő...
5/5 moozygoo válasza:
Sokféle dolgot akarhat, de a párkapcsolat nincs közte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!