Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhiszitek egy 65 eves pasinak, hogy szexelni akar?
Figyelt kérdés
Es hogy neki fontos a szex?
Felall meg ebben a korban?
2018. dec. 30. 21:41
1/13 anonim válasza:
Nekem 23 feláll és én is szívesen szexelek! :D
4/13 anonim válasza:
Szerintem működik persze. Lehet hogy nem annyira, vagy nem annyit, de szerintem nagy különbségek vannak férfiak között.
5/13 anonim válasza:
Ohh hat persze hogy fel áll nekik (sajnos )
Kedves nyugdíjas szomszedaim éjjel nappal kurnak mondjuk nem értem hogy csináljak ... de nagyon unom hogy mindig 6:55 arra kell kelnem hogy a venasszony sikít vonyit mint egy ellő oroszlánfóka..
Nap bármelyik szakában képesek neki állni legyen az hajnali 2, delitan 2,4 este 8
6/13 anonim válasza:
Öregapám erre egyszer azt mondta, hogy "meg még megkeménszik, csak már a leve nem akar folyni". Nem mindenki lesz impotens.
32/f
7/13 anonim válasza:
Akarni akar.
A kérdés, hogy tud e.
9/13 anonim válasza:
Elhinni elhiszem ha mondja, más kérdés miért érdekelne ez engem. Egy nagypapám korabeli bácsival nem biztos, hogy annyira meg szeretném ismerni a képességeinek határát. A végén még ott fog szívrohamot kapni alattam.
10/13 anonim válasza:
Hitetlenek. gyertek próbáljátok ki magatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!