Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-26 éves fiúk! Milyen tulajdonságokkal (külső és belső) kell rendelkeznie egy lánynak ahhoz, hogy randizni hívjátok?
Figyelt kérdés
2018. dec. 29. 22:03
11/18 anonim válasza:
Háziasság mióta belső tulajdonság? Miért ilyen fontos hogy a nő a férfi cselédje legye és ki szolgálja minden teren a férfit? Ezeket felesben kene csinálni
12/18 anonim válasza:
#11, a háziasság alatt azt értem, hogy szeressen a konyhában lenni, nem azt, hogy egyfolytában ott legyen és mindent csak a nő csináljon. A férfi ugyanúgy legyen házias. Senkit nem kell kiszolgálni, hiszen nem pincér egyikük sem, de azért lehet néha önzetlennek lenni, kedveskedni a visszakapás elvárása nélkül. A kiszolgálni egy szó egyébként. 🙂
13/18 anonim válasza:
# 11
gondolom a hozzád hasonlók szokták hangoztatni, hogy "jó lenne a katonaságot visszavezetni" de kiakadnak azon, hogy házias legyen egy nő
14/18 anonim válasza:
vagy legyen tökéletes vagy szeressen belém
15/18 anonim válasza:
Lejjebb adtam az igenyeimet. Legyen szingli es normalis, ennyi eleg :D
26F
16/18 anonim válasza:
Nem hangoztatok olyat hogy jó lenne vissza vezetni a katonaságot mert feleslegesnek hulyesegnek tartom. Másik nem szeretek főzni , utalom amikor olyan dolgot akarnak állandóan rám erőltetni amit nem szeretek. Nyilván megcsinalom de az hogy csak én fozzek egy férfira az kiboritana.
Miért kéne a nőnek szeretni a konyhában lenni? Csak azért mert nő? Hogy a férfinak ne kelljen ott semmit se csinálnia? Ha már együtt vagyok valakivel szeretek mindent fele fele arányban elosztani hogy ő is álljon oda főzni , takarítani stb .
17/18 anonim válasza:
Kár volt ilyen kérdést kiírni, a sok frusztrált nyomorék nő itt is csak a mínuszokat nyomogatja..
18/18 anonim válasza:
Nézzen ki jól, legyen értelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!