Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy visszahúzódó fiú, alig lehet megközelíteni, mit tehetnék, hogy összejöjjek vele?
Figyelt kérdés
Régóta tetszik, úgy érzem szerelmes vagyok. Msn-en szoktunk beszélni és néha buliban találkozunk. Reménytelennek érzem az egészet, mert alig tudom megközelíteni.2010. jún. 28. 12:02
2/13 anonim válasza:
Mi az hogy nem lehet megközelíteni? Testőrei vannak, esetleg büdös mint egy oszlásnak indult döglött mosómedve? Szerintem menj oda és nyalj bele a fülébe lesz ami lesz.
3/13 anonim válasza:
A válasz írója 36%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:11
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
4/13 anonim válasza:
szerintem mond meg neki h mit érzel iránta
5/13 anonim válasza:
Ha már eljár bulizni , nem hiiném hogy megközelíthetetlen.Hívd el msn-en sétálni és kész , nem nagy dolog.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi értelmes válaszokat... hát nemtudom... nem nyílik meg olyan könnyen, msn-en alig ír (csak néhány szót)
Pedig már régóta kiszemeltem :\
2010. jún. 28. 16:29
7/13 anonim válasza:
Akkor meg vszleg nem visszahúzódó hanem nem jössz be neki. MSN-en még egy félénk fiú is tud beszélgetni egy lánnyal, főleg ha az kezdeményez. Ez van, keress mást.
8/13 anonim válasza:
Szerintem egy srác aki eljár bulizni az nem lehet visszahúzódó. :D. Az lehet, hogy nem jössz be neki, vagy csak játsza az agyát, hogy őneki nem kell csaj. :). Ennyi. Szóval ez nem a te embered nézz ki valaki mást. Tudom nehéz mert a csajok az elérhetetlen fiúkhoz vonzódnak valami miatt. Lehet hogy bejönnél egy másik fiúnak, aki titkon oda van érted, annak meg te vagy elérhetetlen, mert nem veszed észre...
9/13 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak, ez sajnos így szokott lenni. Mindenkinek van egy lérhetettlen és általában annak is van egy elérhetettlen, ördögi kör :P
10/13 anonim válasza:
Szia
Szerintem próbáld meg vhogy felhívni magadra a figyelmét. Intézd úgy a dolgokat h a bulin "véletlen" mindig a közelében légy. Mosolyogj, flörtölj vele.
esetleg szervezz vele vmien programot, mint barát 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!