Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, titeket komolyan zavar, ha egy fiatal férfi a saját erejéből sikeres?
Sportkocsi, gyakori utazások, minőségi ruhák. Ez tényleg taszító abban az esetben is, ha az ember egyedül, becsületesen, külső segítség nélkül érte el?
Több ilyen választ olvastam mostanában különböző kérdések alatt, hogy ezek inkább negatív dolgok.
Engem nem zavar, ha nem iszonyat nagyképű. Nyilván legyen egy egészséges önbizalma, de ne minden a pénzről szóljon .
Nekem is célom hasonló életszínvonalat elérni önerőből, nem árthat ha férfi, akivel ismerkedem szintén sikeres.
Aki mutogatja a pénzét, annak nincs. Ennyire egyszerű. Semmi bajom azzal, ha valaki sikeres. De ha emellé ennek a folyamatos mutogatása, nagyképűség, lenézés társul akkor teljesen kizárt bármilyen kapcsolat az illetővel.
Olyan körökben mozgok, ahol sokat találkozom valóban sikeres emberekkel. Ami a legvonzóbb bennük az az alázat. Én úgy gondolom, hogy a magabiztosság és a siker "csendes". Csak az mutogatja és híreszteli hangosan a sikereit, aki egyáltalán nem biztos önmagában.
"Aki mutogatja a pénzét, annak nincs."
Sajnos a NAV ezt nem így gondolja. :) Köszönöm a válaszokat!
"Aki mutogatja a pénzét, annak nincs"
Ez azért elég nagy baromság. Akinek van mit mutogatni, annak annyi legalább mindenképpen van, amit meg tud mutatni. Szóval aki mutogatja a pénzét, annak van. Ettől függetlenül persze bőven akadnak olyanok, akiknek van és nem mutogatják.
Érdekes pár lánytól a válasz itt, remélem nem ők azok, akik kérdezik, hogy miért ne jönnek be a sikeres nők a férfiaknak.
Úgy látszik ez nem nemfüggő, ha valakinek nem jönnek be a nagyképű emberek.
Bár jópár női netes társkereső írja, hogy szeretne a férfira felnézni, akinek vannak céljai, sikeres, stb.
Gondolom itt is a szerepek felcserélődéséről van szó, ha valakinek nem jön be egy férfi sikeressége.
Utolsóval egyetértek, csak kicsit pontosítva: ezek a feministák, kifordult női szerepek miatt így gondolkozó nők, akik nem tudják elfogadni hogy a társadalom úgg van kitalálva, hogy a férfiak többet keresnek mint a nők.
És már azért is, mert jobban fizető szakmát választanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!