Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? örülten szeremes vagyok belé. De egyszerűen elérhetelennek tűnik; ( ( ( ( hogy felejtsem el?
van egy srác (20/F) akibe nagyon szerelmes vagyok ( másfél éve ismerem ). elhívott találkozni,látszott h bejövünk egymásnak,bókolt is stb.meg beszéltük a következő randit is de neki közbe jött vmi.:S:( nagyon elérhetetlennek tűnik, a randi elmaradás miatt bocsánatot kért de azt viszont nem tudta megmondani h mikor ér rá..:S nagyon szeretem de nagyon reménytelennek tűnik ez az egész,olyan mintha neki ez nem is lenne fontos.
van egy másik srác aki viszont szerelmes belém(17/F),de rá eddig csak barátként tekinettem,meg én másba vagyok szerelmes.
mit tegyek?hogy felejtsem el?nincs olyan h naponta ne gondolnék rá többször:S;((
bocsi ha kicsit zavaros,:S
17/L
1. Nem zavaros.
2. Majd ha ő akar valamit akkor madj hív, ne te menj a csávó után.
3. A barátokból lesznek a legnagyobb szerelmek.
4. Hogy felejtsd el? Csak az idő tud ezen segíteni, 1 hónap és el fogod felejteni. Vagy ki tudja össze jössz azzal a sráccal aki szerelmes beléd és nagyon boldog leszel vele, se perc alatt elfejelted. Azért vagy így oda mert nincs más az életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!