Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar, ha egy fiatal lány mellei a súlyukból adódóan lógnak?
Eddig teljesen természetesnek tartottam,hogy az A kosárnál nagyobb mellek egy minimálisan lógnak(B kevésbé,C és D jobban),de mostanában annyi rosszindulatú megjegyzést olvastam olyan lányokról,akiknek egyébként teljesen formás mellük van,hogy elkezdtem szorongani. Átlagos méretű mellem van,feszes,viszont nem labda formájú,kicsit lóg.
Szerintetek ez visszataszító? Manapság mindenki műmellen szocializálódott?
Az én mellem is D-kosaras.
Emlékszem mikor megnőttek középsuliban B-re, már akkor kezdtek más alakja lenni. Tökre ki voltam akkor, hisz nagy változás volt, pláne, hogy már a B-re is nagymellű lánynak neveztek, hát még a D kosárra. :D Persze, hogy lóg is, minden nagy mell lógós kicsit vagy jobban.
A barátom meg azt mondja mindig, hogy imádja őket, sokat is foglalkozik vele, x év alatt sem unja meg. sőt, azt mondta nekem vannak eddig a legszebb cicijeim.
Pedig 1 vagy 2 ujj simán befér alá, és igen, picit lógós, de igazából én megszerettem őket az évek alatt. Jó ez így. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!