Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit éreznél/tennél, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreznél/tennél, ha egy idegen, de nagyon jól kinéző pasi/nő felajánlaná neked, hogy feküdj le vele, aztán mindenki menjen a maga dolgára?

Figyelt kérdés
A válaszhoz légyszi írjátok oda a nemeteket is! Köszi.
2018. dec. 10. 02:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Kirohognem.
2018. dec. 10. 09:16
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem bíznék benne, tehát nem.

Ha ismerném valamennyire, és vonzónak találnám...akkor esetleg.

2018. dec. 10. 09:19
 13/21 anonim ***** válasza:
81%
Felhívnám a feleségemet, és engedélyt kérnék a behatolásra. :))
2018. dec. 10. 09:27
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem ennék bele. Az a pasi (nő vagyok) aki annyira igénytelen,hogy semmit sem tudva rólam ezt felajánlja vélhetőleg mással is megteszi.

Egyébként ilyen nem fordul elő. aki annyira jól néz ki annak nem hiszem,hogy szüksége van ilyen spontán szerzett aktusra.

2018. dec. 10. 09:42
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt hogy nem. Volt is ilyen esetem. Férfi oda jött hizzam és egyből azzal nyitott mikor végzek a munkában mert ki nyalna. Mondtam neki , hogy engem ez nem érdekel. Elkezdte magyarázni hogy milyen jó lenne nekem 1-2 óráig nyalna nekem semmit nem kene csinálnom. Mondtam neki ,hogy biztos hogy nem

Erre már azzal jött elő ne legyek ilyen meg hogy fizetne is nekem érte. Na akkor votl az , hogy ott hagytam a férfit ő meg meg jött volna utánam csak nem ért utol

N24

2018. dec. 10. 10:04
 16/21 anonim ***** válasza:
16%

Ha a nő tényleg jól néz ki akkor a férfiak nagyrésze azonnal igent mondana.

A nők csak akkor egyeznének bele azonnal ha egyértelműen leveszik hogy a faszi nagyon pénzes (és akkor már az sem feltétel hogy jól nézzen ki).

2018. dec. 10. 10:17
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Megmondanám neki, hogy párom van, de ha nem lenne, akkor sem kedvelem az alkalmi szexet, úgyhogy próbálkozzon mással.

N

2018. dec. 10. 11:51
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

kizárt, nem süllyedek le az állatok szintjére..nem is élvezném szerelem nélkül

25F

2018. dec. 10. 14:16
 19/21 anonim ***** válasza:

Pasi vagyok de nem hülye. Az lenne az első gondolatom, hogy valami nem stimmel. Egy jó nőnek nem kell így keresgélnie.

Ha valahogy a helyzetből úgy hozná, hogy mégis meggyőzne, hogy pont én kellek neki akkor sem lennék nyugodt. Nem mennék vele számomra ismeretlen helyre ahol esetleg többen várnak. Csak hozzam vagy hotel amit én választok. És biztos csak azt enném-innám amit én veszek/hozok, nyitok ki stb. És egy percre sem hagynám az italom egyedül vele amíg mondjuk kimegyek stb. Nem szeretnék arra ébredni egy átszórakozott éjszaka után, hogy míg finom álmomat aludtam valami szer hatása alatt, kirámolták a lakást. Bár még mindig jobb mint vese nélkül ébredni.

2018. dec. 10. 15:16
 20/21 A kérdező kommentje:

Tök érdekes, hogy a férfiak nagyobb része csak amiatt mondana nemet, mert valami gyanús, és féltik az életüket. De magát a tényt, hogy csak úgy lefeküdnének velük, azt jutalomnak, jó dolognak élik meg. Ezzel szemben a nőknek egy ilyen ajánlat nemhogy nem pozitív dolog, hanem sértő, megalázó.

Akkor ezt miért felejtik el mindig a férfiak, akik ezzel a dumával próbálkoznak?

2018. dec. 10. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!