Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél akkor, ha randid lenne egy lánnyal, és éppen moziba mennétek, de a film amit megnéztek korhatáros, viszont a kislány még fiatal, és nem engedné be a beléptető ember a vetítésre?
A) Elhagynátok a mozit, és keresnétek valami másik helyet.
B) Megpróbálnád valahogy rábeszélni az emberkét, hogy engedje be.
C) Lefizetnéd a beléptetőt.
D) Bemennél a kislány nélkül a filmre.
E) Valami más. (Írd le. :)
mit kell pedofilozni? egy olyan szánalmas... pl egy 19-16 éves kapcsolatban semmi pedofilság, mégis az egyik kiskorú, míg a másik nem.
amúgy pedig nem nagyon szoktak iratot kérni, általában ilyen 2-3 évval még beengednek.
Kedves "Mit kell pedofilozni"
A kérdező nem mondott kort mielőtt én írtam.Egy idézem:"kislány" számomra meg nem a 16 éve kategoria.
Vágod?
Egyszer volt hasonló szitu, szórakozóhelyre nem akarták beengedni. Bepróbáltam a B-t, és bejött, mindent ki tudok dumálni, ha kell :D
Ha meg valamiért mégse, akkor A, keresnénk valami más helyet. Egy filmet egy haverral is meg tudok nézni, de a randihoz azért csak kell, hogy a csaj is ott legyen XD Fura randi lehet, ahol csak az egyik fél van ott :D:D
17/F
E : megmondanám, hogy én nagykorú vagyok, és nagykorú felügyelete mellett nézni a lány. Ha ez nem elég, akkor felhívnánk a lány szüleit -vagy havert, aki hirtelen a lány faterja lesz 5 percre- és odanyomnám a jegyszedő arcához a telefont, amiben a kedves "apuka" mélységes felháborodását fejezi ki.
F21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!