Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelmes lettem egy prostituá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem egy prostituáltba! Ti mit tennétek? (L/24, F/27)

Figyelt kérdés

2018. nov. 27. 18:13
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
4x voltam nála, ha számít valamit, és kB 2 hete érzem úgy, hogy már másra se nagyon gondolok, csak rá.
2018. nov. 27. 18:41
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de négy alkalom ehhez szerintem nagyon kevés, főleg, hogy azt sem tudjuk, ebből mennyi idő telt beszélgetéssel egyáltalán.
2018. nov. 27. 19:03
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Miért félnék a nagybetűs élettől, ha pénz nincs nálam, baxni meg úgy is szeretek.... A kérdés, hogy még tudnál békélni vele, hogy az anyagi gondjait így oldja meg.

32/f

2018. nov. 27. 19:31
 14/33 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező. A többi is értelmes válasz volt, de te szelektálsz azokra a válaszokra, amit valójában hallani akarsz.

Cselekedj akkor úgy, ahogy szeretnél.

2018. nov. 27. 19:42
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok. Ezt írtam én is, hogy fellángolás volt, ennyi idő alatt ami kialakul, még nem szerelem lesz. Ha pedig úgy érzed, hogy az, akkor az amiatt van, mert elég ingerszegény környezetben vagy, ahol nem találkoztál normális nővel jelenleg. (Ő is lehet az, de valószínűleg amiatt mert ő "foglalkozik" veled, emiatt jöhetett a fellángolás).
2018. nov. 27. 19:43
 16/33 anonim ***** válasza:

Kevés dolgot írtál itt meg és mi nem ismerjük sem a hölgyet, sem a szituációt így nem tudunk info nélkül okosakat mondani.

Nem teljesen értettem, hogy a "4x voltam nála" alatt mit értettél. Csak azért kérdezem mert nagyon nem mindegy, hogy egy olyan nőbe szerettél bele akiről utólag kiderült, hogy örömlány és már 4x anyagiaktól mentesen lefeküdtetek vagy voltál egy prostituáltnál pénzért 4x és ennyi után már azt mondod, hogy beleszerettél?

Az se elhanyagolható, hogy milyen párkapcsolataid és nemi életed volt eddig. Miért mentél el egyáltalán prostituálthoz? Mert az is lehet, hogy a szüzességedet vesztetted el vele. Emiatt, plusz azért mert személyes dolgokat is elárult magáról úgy érzed, hogy törődik veled, ő is szeret téged, stb. és emiatt kezdtél el kötődni hozzá.

Az se derült ki, hogy te mit gondolsz a pénzkeresetéről. Például nem zavarna, ha ezt melletted is csinálná?

2018. nov. 27. 20:08
 17/33 anonim ***** válasza:
Hívd el privát vacsorára, wellness hétvégére. Ha nem vevő rád keress mást.
2018. nov. 27. 20:18
 18/33 anonim ***** válasza:
61%

Már hogyne számítana, hogy hányszor voltál nála! És mennyit beszélgettetek? Egyáltalán arról is beszélgettetek, hogy ő is jobban kötődik hozzád és esetleg vevő lenne a te (anyagiaktól független) kezdeményezésedre is? Mert ha nem, akkor felesleges ilyeneken gondolkodni. Keress valós ingereket és légy szerelmes egy olyan lányba aki nem a pénzért van veled. Ez egy nagy tévút szerintem.

És ezt úgy mondom, hogy én is voltam már örömlánynál.

2018. nov. 27. 21:11
 19/33 A kérdező kommentje:

Szerintem attól, hogy valaki prostituált, még nem feltétlenül csak a pénznek él és nem feltétlenül érzelmi analfabéta.

A 4 alkalomból 3x voltam vele szexuálisan együtt, legutóbb azonban csak elmentünk sétálgatni, beszélgetni. Eddig is sokat beszélgettem vele, és néha ráírok a chaten, hogy hogy van, hogy telnek a napjai. Ő azt mondta, ezt 2 évig tervezi csinálni (ebből 7 hónap telt el), tehát másfél évig még biztosan nem akarja abbahagyni, mert rengeteg pénzt félrerak vele, és azt mondta, arra gyűjt, hogy teljesen független életet kezdhessen, úgy akar elindulni az életben, hogy többet ne kelljen kérnie senkitől. Eléggé szép lány, van bőven vendége szerintem, éppen ezért, egy kicsit értelemszerűen féltékeny is vagyok, mert tudom, hogy sokan mások is érezhetnek így iránta. Ugyanakkor valahol meg meg is lehet érteni egy fiatal lányt, hogy mindennél jobban kiakar törni a hátrányos családi helyzetből, ahonnan indult és új életet akar kezdeni, saját pénzzel a zsebében.

Azon gondolkoztam, hogy megpróbálom elhívni egyszer étterembe, ha visszautasít, akkor egyértelműen nem próbálkozom többet. De egy próbát szerintem megérhet a dolog.

Volt bárki közületek hasonló helyzetben?

2018. nov. 27. 22:13
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Ne boncolgassuk ezt a kérdést jobban.

Ha amiatt foglalkozik veled, mert érdekeled, akkor el fog menni veled randira is akár (ha belefér neki).

Ha az utána lévő alkalmaknál ő kezdeményez, akkor nyilván számára már nem "ügyfél" leszel.

Ha kijátszik téged, és te kapcsolatnak érzékeled ezt, de megállás nélkül fizetsz neki, akkor meg eltérő igények lesznek, meg te meg be leszel hülyítve.

2018. nov. 27. 22:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!