Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti milyen "szöveggel" mennétek oda egy férfihoz aki esetleg tetszik nektek? Hogyan szólítanátok meg?
Most itt engem minden nő meg fog kövezni de nem érdekel. Nekem volt, hogy láttam a srácon, hogy nem mer megszólítani.
-teszem hozzá itt minden nő leírja, hogy utcán gáz ha leszólítják szóval fuck logic nektek is minden lóf$sz kell csak a realitás nem-
Odamentem bemutatkoztam odaadtam a számom és mondtam, hogy ha van kedve beszélgetni hívjon fel.
Úristen mekkora felajánlkozás...
Ja
Nem
10-es :-) lehet, rosszul értelmezted, de a "jelek" az nálam azt jelenti, hogy egy mosoly, egy ránézés, vagy egy mozdulatpl. a hajammal.
És ha a férfit érdeklem, akkor oda fog jönni hozzám. Többen is írták lényegében ugyanezt, tehát annyira nem gondolhatom rosszul.
De ha direktben én mennék oda valami szöveggel, hogy felszedjem... na, az a gáz. Legalábbis az én értékrendem szerint.
"szerintem meg ha a nők nem akarják, hogy a férfiak megmondják nekik, mi az ő feladatuk (igazuk van), akkor ők se akarják megmondani, mi a férfiak feladata. :)"
Lányok, ne haragudjatok, én nő vagyok, és feministának tartom magamat, de ezzel a mondattal most teljes mértékben egyetértek. Magával a mondattal, és nem azzal a mentalitással, amit mögötte sejtek. És szívesen megvitatnám veletek az esetleges ellenvetéseket, kulturált hangnemben.
Férfiként osztom meg a tapasztalataimat, véleményemet.
Szituációtól, környezettől, személyiségtől függően a figyelem felkeltéstől a kellemetlen nyomulásig, szóval univerzális, mindenkor beváló módszer nincs.
Pl egyetemen akkori exem óra előtt megkérdezte, hogy leülhet-e mellém, óra után, hogy van-e kedvem kávézni, aztán együtt lógtunk, alakultak a dolgok.
Baráti társaságból egy lány felhívott, hogy menjek át segítsek neki matekozni.
A nyomulás, hogy nagyon szép szemed van, biztos a barátnődnek is tetszik, tuti sok gyereked van csak nem tudsz róluk vagy csak simán az öledbe ül és megcsókol, itt is lehet ugyanolyan kínos, mint fordított felállásban.
Az kezdeményez, akinek felkeltette a másik az érdeklődését és szeretne megismerkedni a másikkal, na meg képes tenni is érte és van annyi mersze, hogy megszólaljon.
Abszolút egyetértek az előző (és még néhány) válasszal. Tényleg gáz az is, hogy néhány srác ELVÁRJA, hogy a nő kezdeményezzen, de az teljesen süket duma, átlátszó önigazolások is:
"Nem cserélem fel a szerepeket. Küldök "jeleket" és ha férfi az illető, és érdeklem, akkor lépni fog.
Ha nem, akkor pedig nincs értelme hajtani rá. Az olyan, mintha "felajánlanám magam" az pedig nagyon gááz."
Mi a felajánlás? Hogy megkérdezed, hogy mit szólna egy kávéhoz??
"Ha mégis lenne ilyen, bizti kiderülne hogy egy tutyimutyi pasi, mert ha arra vár hogy felszedjék, akkor a folytatàsban sem lehet valami túl aktìv."
Tutyimutyi, mert még fogalma sincs arról, hogy Te egyáltalán a világon létezel?
Volt nem tutyimutyi lány, akinek egy társaságon keresztül megtetszett egy fiú akit látott, megszerezte a számát és áthívta tanulni. A koordináta geometria után a srác csókolta meg őt és nem fordítva (bár abban sem lett eretnekség).
"Eddig úgy zajlott, hogy amelyik férfinek tetszettem, az megtette a kellő lépéseket irányomba."
Ha Ő is észrevett és tetszettél neki. Ha te veszel észre egy férfit, aki NEKED tetszik?
"De ha direktben én mennék oda valami szöveggel, hogy felszedjem... na, az a gáz. Legalábbis az én értékrendem szerint."
A te értékrended a korábbi hozzászólók által már jelzett kettősmérce.
Menj oda bármilyen szöveggel: -jó pasi vagym jó a segged, hívjál meg egy kávéra, segíts ebben vagy abban... tök mindegy. Ma ez a menő.
A pasi érteni fogja, hogy dugható vagy, és nyugodt legyél, a 95 %-a ki fogja használni a helyzetet :-)
Utána meg lehet sírni, hogy dobott, meg elhanyagol, nem szeret :-)
Lányok, tényleg erre van szükségetek? Akkor hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!