Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szemezésnek számít? Bővebben lent
Ne szemezz, felesleges. Én amikor szemeztem egyszer, rámnézett a lány és odaordította, hogy mi a f.aszt bámulsz...azóta valahogy nem csinálok ilyet (2-3 éve)
Na jó, egyszer csináltam a buszon, ráadásul közvetlen az előttem szemben ülő gyönyörűszép csajnak. A csajjal kb 3-4 megállón keresztül egymás szemébe néztünk, de én végig attól féltem, hogy el fog hajtani a francba. Sztem ez a szemezés dolog ez hülyeség...gondolj bele mekkorát fogsz égni, ha odaüvölti a csaj, hogy mi a francot bámulsz...és kiröhög ott mindenki.
14:27 es:
és ez miért jó? Én például már ezért nem megyek oda egy lányhoz, ha néz engem, mert nem tudom mit akar.
14:27 "Sokszor szemezek olyanokkal, akikkel nem tudnék elképezelni soha semmit" na ez az, így honnan a francból tudjuk, hogy megéri-e odamenni, és nem csak egy kellemetlen helyzet lesz belőle? Mert neked semmi, elküldöd oszt csókolom, de a srácnak aki odamegy hozzád annak igencsak kellemetlen ha tényleg tetszel neki és szeretne valami komolyabbat is akár. Ha így akarsz neki önbizalmat adni akkor végülis "átvered" nem igaz? Mert nem lehetne semmi ahogy mondtad is. Kis hülye azt hiszi tetszik neked, aztán odamegy és jól pofára esik. Amúgy azt nem értem, Neked miért ad az önbizalmat ha olyannal szemezel akivel semmit nem tudnál elképzelni? Nem érzem hogy nekem növelné az önbizalmamat ha elkezdenék olyannal szemezni aki nem tetszik. (Nekem önbizalmat sikerélmény ad, az pedig nekem nem számít sikernek, nem jó ha olyannak tetszek meg aki nekem nem tetszik) Ha nem tetszik nem nézegetem, ennyire egyszerű. Nem akarom sem őt, sem magamat kellemetlen helyzetbe hozni azzal hogy esetleg odajön hozzám én meg elküldöm. Neki rossz mert elutasítom, nekem rossz mert tudom milyen ha elutasítanak, és egyébként sem szeretek megbántani másokat. Nem kioktatni akarlak, nem vagyok én neked senki, hogy megmondjam mit és hogyan csinálj, de szerintem ezen gondolkozz el.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__96110..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!