Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve le akar hívni a srác. Ő csak kalandot akar. Tudja h én nem. Mondta h jó csaj, meg szimpatikus vagyok neki. Mással is lemehetne, de ő velem akar. Mivel h én nem akarok kalandot ezért nem értem miért ilyen kitartóan próbálkozik. Miért csinálja?
Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 23:38
11/14 anonim válasza:
a következő válaszadó.... hiába tette fel a kérdését.Csak a hülyeségek fognak rá jönni.
12/14 anonim válasza:
Ha ilyen kitartó nem biztos h csak kalandot akar akkor sem ha fél éve még azt mondta
13/14 anonim válasza:
Csak azért akar téged, mert te nem akarod, és ezt lehet ő úgy vette le, hogy csak kéreted magad. NE DŐLJ BE az ilyeneknek, ne hagyd, hogy kihasználjanak. Nem akarlak kiábrándítani de nem a személyiséged vonzza, csak kábítani próbál téged a bókokkal, hogy beadd a derekad. Azon kívül gondolj, bele: járnál egy olyannal aki más csajokkal szűri össze a levet? Sok sikert!
14/14 anonim válasza:
sztem vagy csak a kihívás miatt mert nem adod oda magad vagy komolyan gondolja amit mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!