Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti csak akkor jöttök össze valakivel ha szerelmesek vagytok belé?
"Randizom egy sráccal 2 hónapja"
Amikor én két hónapja találkozgatok valakivel, azt már járásnak szoktam nevezni. A férjemmel anno július közepén volt az első randink, onnantól mindketten úgy gondoltuk, hogy járunk. Akkor még egyikünk sem volt szerelmes, az úgy egy-két hónbap után jött.
a 21.században mindenki görcsösen akar párkapcsolatot így mindenki összejön mindenkivel szerelem nélkül, abban a címszóban, hogy " majd belé szeretek"
aztán vagy össze jön vagy nem..
üdv a lelki nyomorékok világában, ahol nem kell szerelemesnek lenned semmi másba csak az almás telefonodba és a kocsidba.. a pároddal meg minek is foglalkoznál hisz majd jön más nem???
Szerintem, ha nagymértékű szimpátia megvan+amúgy a kémia is, akkor nem érdemes ilyen mindent elsöprő szerelemre várni, hanem érdemes megadni az esélyét, hogy esetleg elmélyül lassan valami komolyabb.
Egyrészt az a tapasztalatom, hogy elmúlik hamar az a mindent elsöprő vágy, vagy hatalmas koppanás/kiábrándulás lesz belőle előbb-utóbb. Vagy meg kell kockáztatni, hogy akár évtizedeket is kell várni? Szerintem ez egyén és korfüggő is.
Mennyi idősek vagytok?
2 hónapnyi randizás után azért bőven felmérhető, hogy össze akarnék-e jönni az illetővel.
Bár, erről nem írtál, de gondolom, szex van, jól sejtem? Akkor erre örökké várhatsz.
Nekem az a tapasztalatom, hogy ahol meg kell beszelni es nem magatol ertetodo az felejtos. Tapasztaltam mindkettot, a mostaniban nem kellett megtargyalni, hogy mi egy par vagyunk, mert eleg egyertelmu volt, hogy nem birjuk ki egymas nelkul.
En abbol sem csinaltam nagy ugyet, h o sokaig nem tudta kimondani, hogy szeretlek. Masok vagyunk es ezt 19 evesen is tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!