Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet megismerkedni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet megismerkedni egy lánnyal, akivel egy suliba járok?

Figyelt kérdés
Ugyanazon az emeleten van mindkettönk osztálya, de nem is köszönünk egymásnak, soha nem volt semmilyen közös program (gondolok itt egy versenyre, ahol találkozhattunk volna, vagy ilyesmi). Általában a barátnőivel van. Hogy tudnék megismerkedni vele, mert eléggé beszari vagyok? 1 évem van rá, mert 8.-ik után megyek más suliba.
2008. nov. 5. 19:13
 1/3 anonim válasza:

Hát figyelj!

Nekem is volt ilyen esetem!

De én leküzdöttem a félelmem és oda mentem az illetőhöz!

Szerencsém volt,azt mondta hogy megismerkedhetünk!És aztán 5 csodás hónapot töltöttünk egymással!

Sztem küzd le a félelmed,és menj oda az illetőhöz!Végülis nem veszíthecc semmit!Ha igent mond akkor boldog leszel,ha nem akkor pedig megtudod hogy nincs esélyed nála(bár az 1. lenne)!

Ne adja isten,de ha mégis nemet mond akkor próbáld elfelejteni!

(mármint ha oda mész hozzá!

Sok szerencsét kívánok!!!

2008. nov. 5. 19:41
 2/3 Srapnel ***** válasza:
Ja, oda kell menni. Van sulibuli? Vagy jár valahová szabadidejében? Na, ott is lehet próbálkozni. Mindenképp akkor menj oda, amikor egyedül van. Ha visszautasít, hát egy évig kell csak kibírni néha a látványát.
2008. nov. 5. 20:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Igazából az nem zavarna, hogy kellene látnom, vagy ha megismerkedünk és nemet mondd, akkor max. barátok lennénk. Suli-buli meg nincs, és nem nagyon tudom, hogy hova jár szabadidejében. Nem az a gond bánt, hogy esetleg nem-et mondd, inkább az szól közbe, hogy eléggé félénk vagyok azokkal szemben, akiket nem ismerek. A haverjaimmal tök jól elvagyok, hülyülünk, de ismerkedés sz*rul megy. :S
2008. nov. 6. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!