Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó ötlet nagyon ha első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet nagyon ha első randin elviszem a csajt Metroba? Vásárolnánk ezt-azt!

Figyelt kérdés
Komoly válaszokat várom!
2010. jún. 25. 18:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Mond neki hogy elviszed egy drága helyre és menjetek a benzinkútra.
2010. jún. 25. 19:15
 12/21 anonim ***** válasza:
hát... ezen jót nevettem:D de ha már elviszed akkor vegyél neki pár dolgot... mondjuk egy plazma tv-t, esetleg valami kaját amit kint elfogyaszthattok:D ha szeret vásárolni a csaj, (melyik nem szeretne) akkor lehet, hogy jó ötlet lesz:D
2010. jún. 25. 19:16
 13/21 anonim ***** válasza:
Ne lopd a Tescos gyerek történetét, azt nem lehet überelni:D
2010. jún. 25. 19:29
 14/21 A kérdező kommentje:
nem loptam,komoylan gondoltam!
2010. jún. 25. 19:37
 15/21 anonim ***** válasza:
Persze, persze, a kommenteddel elárultad, hogy ez olyan "de rohadt poénos vagyok, ugye?" kérdés.
2010. jún. 25. 20:04
 16/21 anonim ***** válasza:
Mondjuk vennél neki 10 kiló fényezetlen B rizst, meg egy zsák lisztet. Amúgy szerintem is tök romantikus... még a zene is szól a hangosbemondóból, mint a Tesco-ban. Felkérheted táncolni a raklapok között!
2010. jún. 26. 03:52
 17/21 anonim ***** válasza:
a tescos fiu viszatért, most nehagyd ot a csajt egy videojátékért léci
2010. júl. 7. 10:24
 18/21 anonim ***** válasza:
Csak szex után adj neki pénzt.
2010. júl. 7. 10:25
 19/21 anonim ***** válasza:

jah sztem az nagyon jó hely:) vidd oda nyugodtan biztos örülni fog a sok targoncának meg munkásnak :)

ezek nagyon romantikus dolgok

jajj meg a sok konzerv áááá annál nincs is jobb :)

-.-"

akk mé nem viszed má praktikerbe?? vegyetek ütvefúrót..

2010. júl. 7. 11:06
 20/21 anonim ***** válasza:
előbb muszály volt elolvasnom a tescos fiúka kérdését, és a kommenteket.... szét röhögtem magam.te sem fogsz más válaszokat kapni... te is sajnálod a pénzt? vagy vidijátékozni akarsz?:) elég lepukkasztó lenne ha itt lenne az első randi. de ha úgy adod elő neki, hogy neked fontos oda menned, mert máskor nem érsz rá, akkor talán még belefér, hogy elkísérjen, de utána vidd el egyet kajcsizni, vagy kávézni...
2010. júl. 7. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!