Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évvel idősebb férfival ismerkednétek? 25l
Figyelt kérdés
2018. nov. 8. 13:15
12/23 anonim válasza:
27 év van köztünk, évek óta szeretjük egymàst, minden oké minden téren.
30-as nő.
13/23 anonim válasza:
Ha szereted ES tudsz alkalmazkodni, aldozatot hozni, akkor oke. Ha csak tetszik, de a nehezsegeket nem akarod vallani akkor ne. Gondold vegig, ird le egy papir ket oldalara az elonyt, hatranyt es donts. Normal esetben nem szep dolog ez a merlegeles, de a hatarhelyzetekben muszaj, nem mehetsz vakon az erzeseid utan. Vedd figyelembe az o szempontjait is, pl. ha hatvanot evesen hagyod magara az neki sokkal nagyobb pofara eses lesz, mint neked, mert te meg egy ereje teljeben levo dogos negyvenes no leszel. Szoval esszel.
14/23 anonim válasza:
#13 írta le konkrétan, hogy mire szàmíts.
Én vállaltam 30 évesen, nem bàntam meg.
15/23 anonim válasza:
Tehát most nekem meg kéne bu*ulnom, és megismerkedni egy 58 éves nagybácsival, vagy pedofilnak kéne lennem, és rámászni egy 8 éves kislányra? :O
Csak mert nem volt ott, hogy kiktől kérdezed... -.-
16/23 anonim válasza:
A kur..vá..lkodási hajlamaid ne itt éld ki! Tudja mindenki jól,hogy csak a pénz van szóba! ;)
18/23 1112 válasza:
Ismerkedni lehet, hogy ismerkednék, de úgy, hogy tisztában legyen vele, hogy nem szeretnék szerelmi téren tőle semmit.
20/23 anonim válasza:
Ha vonzó testileg, lelkileg, szellemileg akkor igen. Az én barátom 24 évvel idősebb nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!