Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Olyan van, hogy egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan van, hogy egy lány valamit nem szeret csinálni, aztán a neki tetsző fiú miatt tényleg elkezdi szeretni?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel pár hónapja ismerjük egymást, egyetemi évfolyamtársak vagyunk, még az egyik első beszélgetésünknél én mondtam,h gyakran szoktam futni reggelente, ő pedig akkor azt mondta,h ő sosem szokott futni. Azóta kicsit jóba lettünk, de még nincs köztünk semmi, most ő maga mondta, hogy mostanában szeret reggel futni, eléggé meglepett, mert korábban kijelentett,h ő nem hajlnadó futni, pláne korán. Vajon ő most tényleg kedvet kapott hozzá?
2018. nov. 4. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mikor nekem tetszett az egyetemi évfolyamtársam, először érdeklődést mutattam a hobbijai iránt és nyitott voltam mindenre. Olyanra is, ami amúgy nem állt hozzám közel vagy ismeretlen volt számomra. Minél jobban megszerettem a srácot, annál jobban megszerettem azokat a dolgokat, amiket ő szeretett. Lehet bonyolult, de remélem átjön:)
2018. nov. 4. 22:29
 2/6 anonim ***** válasza:
64%

Van ilyen, hogy kedvet kapott miattad.

Egyébként meg futós körökben elterjedt mondás, hogy minden futó története úgy kezdődik, hogy utált futni. :-D

Nálam ez mondjuk úgy módosul, hogy akartam, sokszor próbáltam, de nem ment (ennek volt egészségügyi része is, miért, meg rossz orvosi döntések is, mindegy), aztán bekerültem olyan emberek közé, akiktől jó tippeket kaptam, magukkal vitt a lelkesedésük, és motiváló hatással voltak rám.

Azért a spenótfőzeléket senki nem tudná megszerettetni velem, tehát ha valami annyira negatívan rögzült, azt még a szerelem sem módosítja. :-D

2018. nov. 4. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:
66%

De mondok neked még valamit. Ha valakinek a része egy változás, akkor mindenkitől függetlenül tartós marad, ha nem, akkor elmúlik, amint alább hagynak az érzések, vagy az ösztönző már nem életünk része.

Amikor én elkezdtem egyedül utazni, mindenki nagyon meglepődött, hogy állítólag mekkorát változtam. Az első utazásom egy hirtelen szakítás után volt, elegem volt mindenből, ki akartam szakadni, kiszellőztetni a fejem, elegem volt az ismerőseimből is, akik levegőnek néztek, vettem egy retúr jegyet vonatra, és mentem. Biztos vagyok benne, hogy akik akkor meglepődtek az "új" énemen, nem számítottak rá, hogy az utazás nálam szenvedéllyé válik, és tartós marad. Ugyanis más csak indikálta ezt a változást, de nem a semmiből jött, mert a vágy mindig ott volt bennem, csak ekkor jött el az a pont, amikor mertem is lépni, és nem érdekelt, hogy 22 éves nőként egyedül mennyire kockázatos a dolog egy idegen országban (kockázatos volt, nyilván). Azóta eltelt 11 év, lassan 12, és megfordultam több helyen is ugyanígy, és az első helyre is visszatértem pár alkalommal, amikor volt lehetőségem. Az ismerőseim cserélődtek, a szenvedély maradt, nem lettem más, nem múlt el a kezdeti érdeklődés, minden utazásomra ugyanolyan lelkesedéssel indulok most is, csak jobban önmagammá váltam, megtaláltam a módját, hogyan élhetem meg ezt, már nem várok másokra, ki jön, ki nem.

Szóval ennél a lánynál is ki fog derülni idővel, mennyire a saját része ez a futás, szenvedélyévé válik-e, vagy alább hagy idővel a dolog, amint alább hagynak az érzések is.

2018. nov. 4. 22:48
 4/6 anonim ***** válasza:
43%
Szokott ilyen behódoló majomszokás lenni.
2018. nov. 4. 23:05
 5/6 anonim ***** válasza:
61%

Ha valaki valamit nagyon elutasít, akkor csak ideig-óráig, a másiknak való megfelelés miatt fogja művelni.

Ha azért nem csinálta korábban, mert közönyös volt iránta vagy felszínesen, első ránézésre alkotott véleményt, akkor még meg is kedvelheti.

2018. nov. 5. 06:59
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Van. A nők nagyon könnyen befolyásolhatók, különösen a puncijukon keresztül.
2018. nov. 5. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!