Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Átlagos férfiaknak mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos férfiaknak mennyi szexpartneruk van egy időben?

Figyelt kérdés

Nem a csajozogepeket kérdezem.

Melyik jellemző?

Több van párhuzamosan

Vagy :

Egy van de új partnerre gyakran lecserelik

Vagy :

Egy állandó szexpartner

Vagy :

Néhány állandó szexpartner és mellette olyan partnerek akik lecserelodnek folyamatosan....

?

2018. okt. 30. 01:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%
Örülnének egy állandónak is , nem? Miért szerinted az átlagos kinézetű nőknek hány partnerük van szerinted egyszerre😁?
2018. okt. 30. 08:57
 12/20 anonim ***** válasza:
23%
#10 Ne keverd a ronda pasikat az átlagossal.
2018. okt. 30. 09:45
 13/20 anonim ***** válasza:
17%

"Miért szerinted az átlagos kinézetű nőknek hány partnerük van szerinted egyszerre😁?"

Ahányat akarnak.

2018. okt. 30. 11:22
 14/20 anonim ***** válasza:
9%
Mondom, hogy nen vagyok ronda, photofeeleren 6,3/10 kaptam küllemre 30 szavazat alapján, szóval erős átlag vagyok 190 cm mellé, nem csak én látom így. Egyszerűen nincs hol próbálkoznom, vagy ha meg is teszem, állandóan elutasítanak.
2018. okt. 30. 12:01
 15/20 anonim ***** válasza:
Átlagos férfiaknak? Valahol 0 környékén.
2018. okt. 30. 12:04
 16/20 anonim ***** válasza:
65%
#12 Nem keverem. Egy ronda férfi próbálkozhat akármeddig, soha nem fog vele (ingyen) szexelni senki.
2018. okt. 30. 12:31
 17/20 anonim ***** válasza:
54%
nekem egyszerre egy van. Jó pár éve megvan már, jóban vagyunk és kész ennyi. Mellette ha lesz rendes barátnőm, akkor véget ér, mert bennem akad még tartás, de sajnos azt látom a partneremben nem :(
2018. okt. 30. 13:22
 18/20 A kérdező kommentje:

Hát nem egeszen tiszta. Tarskereso n 90% szexpartnert akár. (vagy huszonéves aranyos baratnoben reménykednek) az nem számít milyen csak szép legyen el vannak tőle ájulva, az nem baj ha hülye termeszetuk van. Nők is ahogy elmondjak 90% komolyat akar és inkább kivarja, szexet megoldjak maguknak. Akkor hogy is van ez? Hogy találjak meg egymást az emberek. Statisztika szerint az ország 75% mindig szexel és szuper jó nekik a szex :D Szerintetek?

A huszonevesek szexpartnerneznek inkább meg az idősebbek félrejarnak vagy hogy?

2018. okt. 30. 23:37
 19/20 anonim ***** válasza:

az átlagos férfiakra marhára nincs kereslet

tehát kereken 0, kivéve ha hivatásoshoz mennek

lehet engem is lepontozni a sutyerákoknak, szeretem látni ha igazam van, beismerni úgyse fogják még saját maguknak se, mert az ugye derogál...

2019. okt. 1. 02:00
 20/20 anonim ***** válasza:

ha nem prostiznak, akkor tobbnyire egy sincs...esetleg szokoevente egy

atlagos pasassal ma mar atlagon aluli lany se all szoba, vagy lejjebb adja a legutolso ciganysori koszlidercig vagy verheti a repat

a nok hozzaallasa az ami a prostikhoz hajtja a jonepet, de jol is van ez igy - kell valami huzoagazat az orszagnak, ezzel a hozzaallassal a szexipar lesz az

jujujujuju!!!! Most engem is le fog pontozni a sok nyomorek retard, mert szetvertem a rozsaszin vattacukor alomvilagukat, a rideg rogvalosag kemeny talajara estek,megutottek magukat, faj, bruhuhuhuhu :'((((((((((((((((((((

2021. jan. 25. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!