Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell csókolozni?
hagyjátok már szegényt
nah csak annyi h szépen átdugod a nyelved a szájába és simogathatod a nyelvét vagy a szájpadlását a nyelveddel. hidd el imádni fogja ;)
Ezek a hülye válaszadók olyan szánalmasak!!! Nekem is ez volt a kérdésem és mindenki ilyen válaszokat adott! Dugjátok már a farkatokat a seggetekbe! Honnan tudnánk hogy mit kell csinálni hisz még most kezdjük! nektek könnyű mondani mert ti már csináltátok párszor! Mi nagyon félünk hogy elrontjuk ti meg basztok rá egy nagyot hogy mit csináltok!
Bocsi de már meg kellet írnom mert nem bírtam tovább! Én így írtam ki hátha valamelyik neked is segít mert nekem segített 1-2 : http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
na lgyen egy normális is:
Egymás ajkára rakjátok az ajkatokat,és az egyikőtök átdugja a nyelvét a másik szájába,és mozgatod a nyelved a párodé körül.
ennnnyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!