Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány éves korig nem gáz a nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korig nem gáz a nőt mekibe vinni első randira?

Figyelt kérdés
2018. okt. 17. 13:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem nem furcsa. Mivel amúgy nem járok, engem nem zavarna. És már rég nem vagyok tinike.
2018. okt. 17. 15:02
 12/15 anonim ***** válasza:
67%
12
2018. okt. 17. 16:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Sosem értettem, hogy ezt miért tartják gáznak. Nyilván nem egy tipikus randi hely, mint egy hangulatos kis kávézó vagy egy étterem, ahol “kellemesen” elbeszélgettek órákon keresztül. Nem erre való, mert a legtöbb meki hangos, zsúfolt és tényleg nincsen benne semmi hangulatos vagy romantikus. Ugyanakkor arra teljesen tökéletes egy meki is, hogy pl. séta közven beugorjatok megenni valamit. Például velem is volt már olyan, hogy vettünk néhány hamburgert stb. és a parkban ülve megettük, majd mentünk tovább. Én speciel sokkal jobban szeretem az ilyen randikat, mint mikor beülünk kávézni és órákig ücsörgünk meg bámuljuk egymást.... azokat nagyon utálom. Én szeretem is a mekis kaját, szóval ezzel sincsen gond.
2018. okt. 17. 17:27
 14/15 anonim ***** válasza:
47%

Régen még lehetett cigizni a kávézókban, na abban az időben felüdülés volt a meki.

Szerintem nem életkor függő, engem nem zavarna pedig 38 vagyok. Amúgy valahol ez egy jó szűrő, mennyire hasonló a két ember életfelfogása.

2018. okt. 17. 18:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Elso randira sztem gaz, mert a Mekibe nem “alkalomkor” megy az ember hanem amikor ehes es utbaesik.
2018. okt. 17. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!