Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak bejönnek a rendőr vagy a pénzügyőr, esetleg a börtönőr fiúk?
Figyelt kérdés
2018. okt. 14. 02:21
11/24 anonim válasza:
Be, ha ezen kivul alapbol szimpatikus es tanult is :D ez egy plusz lenne :)
12/24 anonim válasza:
Nem. Nem kezdenék kapcsolatot katonàval, rendőrrel, tűzoltóval sem.
13/24 A kérdező kommentje:
Miért nem?
2018. okt. 26. 00:59
14/24 anonim válasza:
Ezek veszélyesebb munkàk az àtlagnàl. Nem akarok egyik napról a màsikra azért megözvegyülni mert pl rendőr akit munka közben lelőttek. Tűzoltóval is bàrmikor történhet valami végzetes meló közben. Hàt ezért. De az àllandó idegeskedés se kell mikor sérülnek meg.
15/24 A kérdező kommentje:
Ez butaság.Egy gyárban gyakrabban történik baleset,mint hogy ehy rendőr megsérüljön munka közben
2018. okt. 26. 18:23
16/24 anonim válasza:
Azért ehhez pofa kell, hogy egy ember egyéni véleményét butasàgnak nevezd. Én így gondolom, ez a véleményem és pont. Ha nem tudsz elfogadni màs nézőpontot minek teszel fel kérdést? Azért hogy mindenki egyetértsen veled? Annak sok értelme van...
17/24 anonim válasza:
Amúgy azt hogy butasàg mond meg annak az ismerősömnek aki egyedül maradt 6 év hàzassàg utàn 30 évesen 3 gyerekkel mert a rendőr férjét lövés érte munka közben és meghalt.
18/24 A kérdező kommentje:
A nyílt utcán is lelőhetnek bárkit bármikor.Én meg nem tervezek családot
2018. okt. 26. 20:46
19/24 anonim válasza:
Fiatal vagy, és tudatlan. Hiányzik belőled a kilóméter. Szervezeten belülről mondom neked, gáz ez a kérdés.
20/24 anonim válasza:
Gyereket én sem tervezek mert nem akarok. Csalàdom attól még van. A férjemmel élek.
Az utcàn kisebb az esély hogy agyonlőnek mintha valakinek az a munkàja hogy bűnözőket kerget/kap el minden nap. Nem vitatkozom, ez a véleményem. Pont. Èn ezt itt le is zàrtam. Keress olyat aki szívesen összejön veled mert nem zavarja a munkàd, ne kritizàlj valakit csak azért mert nem kezdene ilyen munkàkat végzővel mert túl kockàzatosnak tartja. Ennyi. Na szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!