Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek az ismerkedés egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az ismerkedés egy nagyon kegyetlen játék a férfiak számára?

Figyelt kérdés
Itt elsősorban arra célzok, hogy mentálhigiéniai,önbecsülési szempontokból nagyon romboló tud lenni egy férfi számára ha épp nem felel meg a mai igényeknek. Akkori is ha próbálkozik és folyamatos a kudarc és akkor ha ha abbahagyja a próbálkozást és magányosan él.
2018. okt. 10. 18:15
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Nem, mivel én magamnak akarok megfelelni, nem pedig másoknak. Egyébként is mik azok a mai igények?
2018. okt. 10. 18:18
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Jaj, már megint a kifogáskeresés.
2018. okt. 10. 18:18
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
A nőknek meg diadalmenet, jól mondod(nem).
2018. okt. 10. 18:23
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Csak annyira, mint a nőknek....
2018. okt. 10. 18:23
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

Pont ellenkezőleg!

Rengeteg érdekes nővel lehet összetalálkozni, és eszmét cseréli velük. Jobban meg lehet ismerni a szebbik nemet, ha rendszeresen kommunikálsz velük és a saját ismerkedési módszereid is finomodnak. Egyre inkább kiismered a metakommunikációjukat és a gondolkodásmódjukat. Szóval én csak pozitív hozadékokat tudok említeni. Mondom ezt úgy, hogy én nem felelek meg a mai igényeknek.

2018. okt. 10. 18:25
 6/10 anonim ***** válasza:
57%

jah, az. kegyetlen jàtèk.

és Ryan Philippe + Sarah Michelle Gellar a fôszereplô.

De értem, tök kényelmes a

mentálhigiéniai,önbecsülési problèmáidat a teljes màsik nemre hàrítani, mint magad miatt, magadèrt dolgozni rajtuk.

2018. okt. 10. 18:45
 7/10 anonim ***** válasza:
56%
Mert a nőknek ez tiszta élvezet... Nem.
2018. okt. 10. 19:24
 8/10 anonim ***** válasza:
28%
Mo.-n ez van.
2018. okt. 10. 19:46
 9/10 anonim ***** válasza:
67%
Magadnak akarj megfelelni, és arra törekedj, hogy olyan párt találj, akivel hasonlóan gondolkoztok. Egyébként nincs olyan, hogy általános mai igények. Különböző embereknek eltérő igényeik, elvárásaik vannak.
2018. okt. 10. 20:34
 10/10 anonim ***** válasza:
21%
Én egyetértek veled, Kérdező, pláne, hogy a nagyátlag soha nem lesz olyan férfi, amit a közmédia orrba-szájba nyomat (sportoló testű jóképű nőcsábász emberfeletti potenciával). Ezért is szoktam írni, hogy alapból baromság ez az egész párkapcsolati cirkuszolás a hazugság-táncával...alkalmazkodási, megfelelési kényszer, szerelemből bosszú támad - a vége az lesz hogy ott vagy ahonnét elindultál, csak tönkretetted magad lelkileg.
2018. okt. 10. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!