Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha ugy tünik hogy egy lánynak nincsen semmi baja velem akkor ö miért nem ír rám?
Az a helyzet hogy egy lánnyal megbeszéltem hogy valamikor elmegyünk a foci vb alatt meccset nézni, ezt meg is beszéltük. Mikor érdeklödöm felöle hoyg mi van vele hogy van akkor ugy tünik hogy kedves velem és nincsen velem baja. De ő soha nem érdeklödik felöle. Tegnap megbeszéltük hogy ír a vizsgája után hoyg sikerült de nem jelentkezett pedig az iwiw-en láttam bejelentkezni. De volt példa iylen máskor is. És utána megint kedves volt velem?
Mtől lehet ez vagy mit csinálok rosszul vagy igy akar lekoptatni. 20/F
És utána megint kedves volt velem?
Ez mondtad kérdőjelnélkül akart szerepelni.
Igy hogy És utána megint kedves volt velem.
hát lehet hogy leakar koptatni:S
bár az elég szemétség lenne tőle mivel megígéri aztán meg direkt ellenkezőleg tesz..
hát érdekes bár sztem ha akar vmit akkor alig várná hogy beszélgessetek meg írna ő is..így sztem csak baráti szinten kezel mivel írtad hogy ezek ellenére kedves veled..
direkt csinálják ezt a csajok főleg a szépek:)
nekem is van msn-en egy ilyen ismerősöm amikor dumálok vele ő alig ír és sohasem kérdez semmit.
szemét csajok:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!