Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem szeretem az intimitást, akkor nem is lehet barátom?
Figyelt kérdés
Rájöttem, hogy nem szeretem az intimitást.Nem szeretem, ha simogatnak vagy ha (ha lenne fiúm) kiszívnák a nyakamat, ha tapiznának, ha megnyalnak úgymond(de a puszi meg az ölelés oké) . Bár még nem volt barátom,de szerintem a a francia csókot se kedvelném.Nem tudom, hogy hogyha lenne barátom, akkor hogy viszonyulnék ezekhez, de valószínű, hogy ugyanígy. Az is lehet, hogy aszexuális vagyok. Ezenkívül ezeket a dolgokat tisztátalan ak is tartom.,pedig tudom, hogy ezek természetes dolgok, főleg ha az ember kapcsolatban él. De én úgy érzem, hogy ezek úgymond nem tennének jót nekem. Bár lehet, hogy tévedek. A szeretkezéstől is tartok.
Mit gondoltok, mi van velem? Talán későnérő vagyok?
Ha van ilyen nő, van ilyen férfi is. Kérdés, hogy találod meg?
2018. szept. 30. 10:11
2/13 anonim válasza:
Magyarán még szűz vagy. Azt se tudod milyen. A szűz lányokat nem mindig érdekli az intimitás, addig amíg túl nincsenek rajta. Hidd el, egyszer megtennéd, akkor máshogy éreznéd magad. Viszont ha ilyen maradsz, akkor tényleg nem lesz sok sikered... van amit el lehet ebből nézni, de viszont sok dolgot nem szeretsz. Amit nem sokan tolerálnának.
2018. szept. 30. 10:12
3/13 anonim válasza:
előre sajnálom a csávód
2018. szept. 30. 10:16
4/13 anonim válasza:
Hány éves lány vagy?
Ha 20 körül, akkor majd megváltozik ez.
Ha 30 körül vagy, akkor szerintem ilyen is maradsz.
2018. szept. 30. 10:17
5/13 A kérdező kommentje:
19 éves lány vagyok.Igazából nekem elég lenne egy darab párkapcsolat az életemben, azért, hogy ki tapasztaljam, hogy nekem való-e ez a dolog, illetve, hogy megtudjam, mi is vagyok én valójában(aszex\hetero) ,mivelhogy akkor derülnek ki a dolgok, ha az ember szerelmes, nem?
2018. szept. 30. 10:23
6/13 anonim válasza:
Merre fele laksz?
2018. szept. 30. 10:36
7/13 A kérdező kommentje:
BAZ megye. Miért?
2018. szept. 30. 10:37
8/13 anonim válasza:
Előfordul, nem minden embernek van erre igénye. Ha lesz barátod, az elején közöld ezeket vele, így korrekt.
2018. szept. 30. 10:58
9/13 anonim válasza:
Csak érdekelt... :D
2018. szept. 30. 11:11
10/13 anonim válasza:
De, simán lehet. Ismerek több olyan férfit, nőt is, aki nem szereti, ha simogatják, viszont nagyon sok szexkapcsolata volt már. Ezt mondjuk nem értem, de ha ehhez tudsz alkalmazkodni, lehet barátod, és simogatni, ölelgetni sem fognak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!