Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A tinder tarskereso alkalmazas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tinder tarskereso alkalmazas vehet le penzt a kartyamrol ha megadom neki a mobil szamom ellenorzes celjabol?

Figyelt kérdés
kerik a mobilszamom hogy egy kodot kuldjenek ra. nem fogjak leszedni a penzt a kartyarol??

2018. szept. 27. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. szept. 27. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
Ennyi ésszel szabadlábon?
2018. szept. 27. 18:58
 3/6 A kérdező kommentje:
mai vilagban eszen kell lenni. es ha torlom magam egy ido utan akkor eltunik nekik a szamom??
2018. szept. 27. 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:

A telefonszámod nincs összekötve a bankkártyáddal. Szerintem ettől nem kell parázni.

És igen, elméletileg egy idő után törlik az adataidat. Ha érdekel, hogy pontosan mit, hogyan és meddig tárolnak, utána is olvashatsz az adatkezelési elveiknek.

2018. szept. 28. 10:44
 5/6 A kérdező kommentje:
nincs is bankszamlam jelenleg. en a sim kartyara gondoltam. feltoltokartyas vagyok.
2018. szept. 28. 14:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha megadod valakinek a számodat, akkor az a valaki már egyben hozzáfér a számhoz tartozó összeghez és le tudja szedni? Na ugye, hogy nem. Emeltdíjas sms fizetéseknél is TE vagy a kezdeményező fél.
2018. okt. 7. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!