Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted melyik modell a legszebb?
1, Adriana Lima:
2, Miranda Kerr:
3, Marisa Miller:
4, Doutzen Kroes:
5, Tyra Banks:
6, Alessandra Ambrosio:
7, Selita Ebanks:
8, Heidi Klum:
6.
de tudni akarom, hogy miért akarod tudni
Adriana Lima
De eredetileg nem őt mondtam volna, csak megnéztem róla más képeket is, és neki van a legszebb arca, legjobb melle, legjobb alakja, színe... stb. Messze jobb mint a többi.
De én ezt férfiszemmel mondom. :)
Gondolom a lányok leginkább a másodikat választanák mert nagyon vékony, pedig egyáltalán nem vonzó, legalábbis a többségnek.
Itt van egy a nem működő link helyett.
A modellek általában nem szépek. Ezek a lányok a szememben átlagosak, csak néha készülnek róluk olyan szép fotók, mint a 2-es!
Nekik ez a szakmájuk! Nem szépek, hanem hozzáértők! Mármint a modellkedéshez.
Az átlagos lányok közt tízszer gyönyörűbbeket is taláhatsz, ha pl iwiw-en beírsz egy szép női nevet csak úgy találomra. Pl Német Alexandrára biztos h rengeteg szép csajt találsz.
Ez valahol a modelek tragédiája és előnye is, hogy olyanok a nők, hogy egy szép képen a nőt nem igazán veszed észre, csak azt amit el akarnak adni velük.
Pl egyetlen Anna Kournyikovás fotón sem emlékszem a termékre, mert ki a f@szt érdekel a termék, ha egy olyan tündéri szépség is van a fotón!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!