Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Ti szoktatok neten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti szoktatok neten ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sok ismerősöm van,illetve sok olyan esetet hallottam,hogy a neten ismerkedtek meg.

Viszont sokan elutasítják a neten való ismerkedést?

Neten belül milyen felületen ismerkedtek/ismerkednétek?

Társkeresőn? Közösségi oldalon? Fórumon? stb...

2018. szept. 16. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Én sok embertől hallom, hogy neten ismerték meg egymást. De itt az átlag elutasítja az internetes ismerkedés bármilyen formáját.
2018. szept. 16. 22:01
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Bárhol,ahol tudsz csevegni a másik nemmel,,én szeretőt keresek igy,és találok is 😊 39F
2018. szept. 16. 22:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Volt rá példa, de már a netet inkább kihagyom, mint ismerkedési lehetőséget.
2018. szept. 16. 22:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam neten ismerkedni. Nekem egyszerűen gyanúsak, nem bízok abban hogy tényleg az az ember küldi az üzeneteket aki a profilképén van. Személyesen könnyebb megismerni az embert, látod a reakcióit, van nonverbális kommunikáció. Gépen keresztül nehéz kitalálni, hogy milyen ténylegesen az illető.

Ha személyesen találkozunk pl szórakozóhelyen és utána neten beszélgetünk egy ideig randi előtt az rendben van, de teljesen ismeretlen emberek esetén én nem tartom megbízhatónak a netes párkeresést. Főleg mikor olyanok jelölnek be és írnak facen vagy instan akivel aztán tényleg nincs közös ismerős, nem jártunk még közös suliba se, nem dolgoztunk egy helyen. Azért az ilyen fura, hogy akkor mégis hogy talált rám. Én maradok a régimódi megoldásnál és személyesen ismerkedem.

2018. szept. 16. 22:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Akár itt is szoktam,de legutóbb élőben.
2018. szept. 17. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!