Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek ismerkedni a lánnyal? (bővebben lent)
Mégjó, h az előbb már válaszoltam, csak nem küldte el. :S
Na mindegy a lényeget mégegyszer...küld neki levelet! Ha msáképp nem tudsz vele kapcsolatba lépni, akkor ez marad, bátorság! :)
És abba gondolj bele, ha nem írsz neki, akkor bánni fogod, h nem tetted meg.
De am én nem iemerem ezt az oldalt de biztos vannak erre való funkciók, nem?
Ha már iwiw-en keresztül sem mered meghívni randira,akkor mi lesz még msn-en. A legjobb módja az ismerkedésnek, ténleg,ha személyesen találkoztok,és beszéltek. De fontos,hogy előtte iwiw-en kérdezz tőle egy-pár dolgot,aztán te is mondj rá választ. Sőt,ha iwiw-en valami olyat írsz,amit később megbánsz,akkor még mindig ott van az,hogy ez csak egy internetes oldal,és nyugotabb lehetsz, hogyha elrontasz valamit,még mindig ki tudod javítani. Sok sikert.
Ui: és ha nem próbálod meg,akkor később bánni fogod
Szerintem írj neki egy üzit IWIW-en:
"Szia!
Nagyon tetszel, és szeretnélek megismerni közelebbről. Találkozhatnánk valamikor?"
Vagy valami ilyesmit!
Ha tetszel neki akkor úgyis belemegy, ha meg nem akkor mind1. Persze figyelj arra, hogy aránylag előnyös képeid legyenek fenn, mert amúgy baszhatod.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!