Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Te miért vagy olyan betoji,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te miért vagy olyan betoji, hogyha hosszabb ideje ismerkedsz valakivel a neten és mégsem mersz talizni vele?

Figyelt kérdés

Mi ez oka ennek az érzelmi analfabétizmusodnak?

Írhatsz életkot is és nemet is.

2018. szept. 10. 19:31
 1/8 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
55%

Nem "betojiság", nem bátortalanság kérdése, hanem elhatározás kérdése. Hívd érzelmi analfabetizmusnak. Ezek itt csak betűk, szavak, mondatok mindenféle gesztus, metakommunikáció nélkül. Szart nem ér az egész nélküle.

Talán mert nem akartam soha és nem is akarok soha találkozni internetről senkivel, sem nővel, sem férfival, soha senkivel. Ez van. Nem érdekel, hogy ki kicsoda, micsoda, milyen a hátszele, mi a végzettsége, mennyit keres, milyen pozícióban dolgozik, mit ír, mit mond, mit kamuzik, mennyire jól néz ki, mennyire csinos, mennyire művelt, nem érdekel.

Lehet durrogni még rajta hónapokig/évekig, de ezt általában már a legelején tisztázni szoktam. Lecsukom a notebook kijelzőjét és viszlát. Számomra megszűnik a "netes világ", élem a valóságos életem. Az életemet, ahol élek. (35y-10d/F)

2018. szept. 10. 19:53
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Te miért irányítod az oldal olvasói felé a kérdést, miközben nem is ismered őket, miből gondolod, hogy itt mindenki ilyen? Ennyire frusztrál, hogy valami pasi nem hív el? Esetleg lehet az is az ok, hogy nem is tetszel neki eléggé, nem feltétlen csak a "betojiság".
2018. szept. 10. 20:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Itt is volt már 1-2 ismerkedésem. Azt érzem magamon, hogy írásban jobb vagyok, mint szóban, így egyrészt ez, másrészt pedig a külső az, ami szerintem negatívan befolyásolná a valódi találkozást valakivel. (36F)
2018. szept. 10. 20:44
 4/8 anonim ***** válasza:
attól félek nem fogok neki tetszeni
2018. szept. 10. 21:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Miért ne tetszenél neki utolsó?
2018. szept. 10. 21:40
 6/8 anonim ***** válasza:

En siman talalkozom 1-2 nap levelvaltas utan.

N/35

2018. szept. 11. 02:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Kevés az önbizalmam, nem tartom magam szépnek és jó társaságnak csak ennyi :D.
2018. szept. 11. 17:30
 8/8 A kérdező kommentje:
#7: ez kamu, privátban nem ezt tapasztaltam nálad. 🙂
2018. szept. 11. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!