Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres már vajon?
Szóval volt 5 randitok, de még csak csók se volt. Én is hanyagolnám a dolgot. Azért a 3. vagy 4. randin már eléggé furcsa, ha nincs meg az a vágy, hogy megcsókold a másikat.
Elsőn soha nem szoktam én se. A másodikon már volt rá példa, de ha a harmadikon se éreztem, hogy megakarom csókolni, akkor megette a fene az egészet.
Lehet ő is így van ezzel, hogy nem jutottatok el 1-ről a 2-re. Persze mondhatná, de mivel te se csinálsz semmit, így ugyanannyira a te hibád is a jelenlegi helyzet.
például mert úgy érzi, hogy csak ő érdeklődött irántad, mivel te játszod a szokott elérhetetlen kislányt.
miért nem hívod fel? Miért nem csókoltad meg, ha vágytál rá? Tudom, mert a férfi dolga. Hát a férfi most úgy döntött, hogy nem fut utánad
1-nél a pont.
Felejtsd el ezt az embert. Nem volt gerince hozzá, hogy az igazat megmondja neked, így egyszerűbb volt neki. Ha akart volna már régen keresett volna.
"Ja és se csók se szex nem volt. Egyikünk sem kezdeményezte"
Te beteg vagy! Csók nélkül nem randi a randi! Te 5-ször csak találkoztál egy nyomi gyerekkel. Még havernak sem mondanám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!