Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális vagyok. Hol tudnék ismerkedni lányokkal?
ha alapjába véve vesszük a heterókat a két különböző nemű egyén is kitapasztalja, hogy mi kell a másiknak, hogy csinálja stb. viszont azonos neműeknél sztem ugyanaz mint neked. Te mit szeretsz, ha csinálnak neked, mert akkor ugyanez vissza. Amúgy ha jól tudom a biszexek azért lesznek biszexek, mert szeretik a női gyengédséget és a férfi keménységet is. Nos ha nőről van szó akkor gyengédség, meghitt helyzetben, finoman, játszadozva,stb.
:D de valahogy, azt hiszem nem én vagyok a legtökéletesebb válasz adód ebben a témában 18/f, de azért próbálkozom:)
www.pride.hu
Volt a www.angyalkak.hu is, de fizetős lett, tehát az egyetlen normális oldalt, ahol én is ismerkedtem, jól elcseszték :(
Jellemző, a női biszexualitástól olvadnak az emberek, a többi meg "undorító".
Egyébként az eropolis ilyesmire nagyon alkalmas. Tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!