Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, szeretitek a csendes de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, szeretitek a csendes de perverz férfiakat?

Figyelt kérdés
30-on aluliak kérem kíméljenek meg a gyerekes válaszaiktól, ezért kedztem a kérdést "Nőkkel" és nem "Lányokkal".
2018. aug. 31. 13:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%

Kisfiam, neked fogalmad sincs arról, hogy mi a perverzió. Hány éves vagy? 12?

És még te nevezed lányoknak a 30-on aluli nőket.... pffff.....

2018. aug. 31. 14:02
 12/20 anonim ***** válasza:
Kihagyom.
2018. aug. 31. 14:11
 13/20 anonim ***** válasza:
97%
Szánalmas próbálkozás a társkeresésre egy olyan oldalon ami nem erre lett kitalálva.
2018. aug. 31. 14:15
 14/20 anonim ***** válasza:
96%

Ez elég kevés információ ahhoz, hogy eldöntsem, hogy szimpatikus-e egy férfi. Ha csendes, értelmes, szerény, erkölcsös ember és vannak olyan szexuális vágyai, amik az "átlagtól" eltérnek, az szimpatikus bizonyos határokon belül (addig nem probléma, ameddig kettőnk között marad a dolog, nem akar bevonni más nőket vagy férfiakat és az én vágyaimat is szem előtt tartja). Ha csendes, de erkölcstelen, gátlástalan, minden nőre rámászó, az ágyban önző és extrém dolgokat elváró a férfi, akkor abszolút nem tetszik.

Bocs, hogy válaszoltam, csak 21 vagyok, de inkább érzem magam nőnek, mint egy idióta tininek (mellesleg kedves kérdező, te sem tűnsz 14-nél idősebbnek, ha számodra ez a perverzió...).

2018. aug. 31. 14:20
 15/20 anonim ***** válasza:
Szóval még egy idióta aki egy alkalmasat akar itt találni, értem... :D
2018. aug. 31. 14:28
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

"Ha csendes, de erkölcstelen, gátlástalan, minden nőre rámászó, az ágyban önző és extrém dolgokat elváró a férfi, akkor abszolút nem tetszik."

Viszont a 20on éves vagy 30hoz közeli szűz férfiakat megvetitek. Logika level:100

2018. aug. 31. 14:54
 17/20 anonim ***** válasza:

Amiket írtál, azokban mi a perverzió? :D

Inkább te tűnsz ez alapján 30-on alulinak, bocsi. :D

2018. aug. 31. 15:15
 18/20 anonim ***** válasza:
Légyszi írj valami igazán perverzet, mert a felsoroltak nem voltak azok. ;)
2018. aug. 31. 15:38
 19/20 anonim ***** válasza:

"Viszont a 20on éves vagy 30hoz közeli szűz férfiakat megvetitek. Logika level:100"

Nem tudom, hogy ez hogyan következik a válaszomból. Én nem vetek meg senkit.

2018. aug. 31. 15:46
 20/20 anonim ***** válasza:

Akkor is számalmas az ilyen próbálkozás. Ez az oldal nem ree lett kitalálva hogy npket hatsál fel dugni.

Ha nem tudsz normális módon párt találni akkor fizess a szexért.

2018. szept. 1. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!