Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnél nem kezdeményez szinte soha senki (leszámítva az útburkoló munkásokat és időnként egy-egy mindenkinél bepróbálkozó nőcsábászt), az azért van, mert csúnya az illető?
8#
Rosszul értetted a dolgot azt hiszem. Ha megy az utcán egy nő és az úton dolgozó fasik fütülnek utána és megjegyzéseket tesznek (pld de megdugnálak kisanyám) akkor szerinted annak egy nő örül? Ez a legalja. És nem azért mert útkaparó hanem azért mert bunkó.
Akkor azt kell írni ....a kocsma előtti tahók se jobbak vagyis ők nem dolgoznak,akik napközben ott ülnek. Megjegyzem azért,azok se fütyülnek a nagyon csúnya lányokra.
Kabaré:" illemből fütyültünk a főnök felesége után is"-remélem értitek mit akartam ezzel mondani:))
Vagy van a viselkedésében valami, ami azt üzeni, hogy ne szóljanak hozzá.
Látok pl. tök csinos nőket az utcán, de a fejüket leszegik, a szemüket lesütik, úgy markolják a retiküljük fülét, mintha attól tartanának, hogy mindjárt rájuk ront egy rablógyilkos... minden mozdulatok bezárkózásra utal. Ilyen csajok láttán, még ha csinosak is, az a férfi első gondolata, hogy "eh, hagyom a fenébe".
Képpel könnyebb lenne. Amúgy nálatok otthon nincs tükör?
Minden ember, aki látja magát, kb. betudja lőni, hogy csúnya-e, tehát nem értem az ilyen kérdéseket, nem ebből fog kiderülni, hogy szép vagyok-e vagy sem.
Kb. ez olyan kérdés nekem, “ha nem találok munkát, mert nincs szerencsém, akkor buta vagyok, nem értek semmihez?”
Nincs föltétlenül összefüggés, de enélkül is eldöntheti az ember valakiről, hogy milyen.
Gyakran mondják ilyenkor szép szingli nőknek, hogy “- Hogy lehet, hogy aki ilyen szép, egyedül legyen?”
Mit szólnál, ha ehelyett inkább az volna a reakció, hogy “-Eddig szépnek tűntél, de ezekszerint csúnya vagy, ha nincs senkid”.
Valahogy nem látom a logikáját, hogy ebből derüljön ki valakiről, hogy ronda-e.
A munkások szinte már ilyen kötelességből szólnak be, meg a kocsma teraszán támaszkodók is. Elereszted a füled mellett. Jó, kinek tetszik, de azért még nem zaklatás. Szerintem minden nőnél eljatszak, aki arra megy.
Az más kérdés, hogy a személyes ismerkedés kezd háttérbe szorulni, mert sok férfinak egyszerűbb fb-n meg társkeresőkon írogatni a nőkre, hátha egy benne lesz az alkalmi szexben, és még tenni se kell érte semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!