Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti mibe mentek szívesebben randizni? Szoknya, rövid/hosszú, nadrág, magassarkú, lapos?
Szkafanderben.
Teljesen praktikus, mivel a randi miatt lebegek a boldogságtól. :))
mibeN
Abban, amiben kényelmesen érzem magam, de jól is nézek ki benne, meg természetesen az időjárás is befolyásoló tényező, illetve a randi helyszíne. De általában valamilyen skinny nadrágra és lapostalpú cipőre esküszöm.
Én nem igazán hordok nadrágot, szóval az nem játszik. Szoknyából mindenféle hosszt felveszek, ha mondjuk egy délutáni piknikre megyünk, szerintem tök jó egy lenge maxiruha saruval/lapostalpúval, ha este bulizni megyünk, nyilván inkább veszek fel valami rövid, feszülős darabot tűsarkúval.
És ne felejtsük el azt sem, milyen magas a randipartnerem. Én 165 cm vagyok, ha a pasi 170, biztos, hogy laposat veszek, akárhova is megyünk, viszont ha majd' 2 m, lehet, hogy még sétához is egy kényelmes telitalpút választok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!