Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a srác bejön nektek akkor hanyadik randin szeretnétek, hogy megtörténjen a kézfogás, csók és hasonlóak? (kort is írjatok légyszi)
Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 19:11
11/17 anonim válasza:
20L ha gondolod írj privit, randizhatunk
17f
12/17 anonim válasza:
Szerintem az a legjobb,ha minden olyan szépen,éassan történik. :) Elsőn kézfogás mindenképp,puszi és/vagy ölelés,a másodikon lehet már a csók,ha még nem érzed korainak. :) Bár ez attól is függ,hogy mikor van a második randi. :) Ha az első után,egy nappal mondjuk,akkor még korai sztem. De ha egy pár nappal,akkor már nem,jó ez lehet hülyeség :D,de mindegy. A szex sztem korfüggő az is,de olyan 3-4 hónap után már lehet.
13/17 anonim válasza:
első randin?
minden a fent említettek közül.
15/L
14/17 anonim válasza:
A 3. randin meg kell dugnod. Ez szabály. Ha előbb, túl rámenős vagy, ha később akkor túl beszari. A 3. randin előkerül a vibrátor, az anál intruder és az ostor, és ha törik, ha szakad, ott valaki meg lesz b*szva.
15/17 anonim válasza:
Véleményem szerint ezt nem lehet meghatározni,hogy mi mikor történjen.Ha együtt vagytok akkor történnek a dolgok maguktól.Lehet,hogy már az első randin kívánjátok a csókot,de lehet hogy a sokadikon sem.Én a sorsra bízom.
20/F
16/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a tanácsokat :)
2010. jún. 21. 22:15
17/17 anonim válasza:
Nekem a randik tul menetrendszeruek, pont emiatt, elson csok, harmadikon dugas, ha egy fiu meg ha tetszik is, randizni hiv ugy hogy elotte nem ismert abbol tuti nem lesz semmi, mert nem mukodokepes. Keresse meg az alkalmat, hogy beszelgessunk, ha van kozos pont akkor tuti pl ugyanoda jarunk bulizni es gyakran osszefutunk, jobaratokbol lesznek a jo parok. Szerintem. Ne hivjatok senkit randizni. 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!