Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok randiznátok tovább egy olyan pasival, aki nem akar dolgozni?
Megkérdeztem mi a foglalkozása és elsírta magát, mert nem akar dolgozni. Mikor diákmelózott elég sok megaláztatás érte és nem akarja, hogy ez megismétlődjön. Leszázalékolták amiből kap egy kis pénzt havonta és még a szüleinél él.
Nem szeretném annyiban hagyni, mert nagyon tetszik ez a srác csak nem tudom, hogy így lesz e jövő köztünk.
Akkor vonuljazok el. Kedvessegbol meg szeretetbol meg nem fogtok megelni.
Eleg kicsinyes es buta a gondolkozasa.
Nekem tuti nem kene egy ilyen ingyenelo...ensem azerz dolgozom h az ilyeneket eltartsam! En is kelek es melozok 10orakat...mint mindenki mas. Ez az elet.
Szerintem te tuti nem csaj vagy, hanem az a srác, aki már többször nyígott itt gyakorin, hogy el kéne törölni a kapitalizmust. Hát hajrá! Csak aztán ne felejtsd el egy új rendszer alapjait letenni, mert különben csak anarchiát érsz el, és nem békét.
Mellesleg elég nagy baromság lenne csak úgy elvenni a gazdagok pénzét és szétosztani a szegények között: ennek eredménye az lenne, hogy mindenki földönfutóvá válik, ugyanis a gazdagok pénze nem elég minden nyomorban élő felemelésére, ráadásul sokan a szegényebbek (tanulatlanabbak) között nem is tudnának mit kezdeni a kapott pénzzel és seperc alatt elköltenék hülyeségekre (lásd lottó), aztán ott lennének, ahonnan indultak. Bravó, remek terv volt.
Ellenben a korábbi gazdagok továbbra is értenének a pénzcsináláshoz (vagy bármire is váltod fel a fiktív utópiádban), tehát újfent képesek lennének rá, hogy hatalmi pozícióba küzdjék fel magukat, és ennek hozadékaként erőforrásokat halmozzanak fel. Szóval ugyanaz lenne a kifutása a dolognak, mint most, csak nem a pénz lenne a mozgatórugó, hanem vmi más. De annak sem lenne más a funkciója, szóval igazából tettünk volna egy 360°-os fordulatot.
A kérdésben szereplő csávó, meg úgy gáz, ahogy van, pedig nekem sem életem legnagyobb öröme a munkába járás. Viszont ha elég pénzt sikerül összeharácsolnod, akkor már nyugodtan kivonulhatsz a rendszerből. A kapitalizmus paradoxona.
Vállalkozni sem akar?
Vagy otthon gazdálkodni?
Nem... hogy gondoltad pl gyerek mellett?
Vagy visszamész egy hét után, mert ő nem akar dolgozni csak épp bevételetek sem lesz?
Hgyuk már, szánalmas az ilyen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!