Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok randiznátok tovább egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok randiznátok tovább egy olyan pasival, aki nem akar dolgozni?

Figyelt kérdés

Megkérdeztem mi a foglalkozása és elsírta magát, mert nem akar dolgozni. Mikor diákmelózott elég sok megaláztatás érte és nem akarja, hogy ez megismétlődjön. Leszázalékolták amiből kap egy kis pénzt havonta és még a szüleinél él.

Nem szeretném annyiban hagyni, mert nagyon tetszik ez a srác csak nem tudom, hogy így lesz e jövő köztünk.

2018. aug. 28. 09:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor vonuljazok el. Kedvessegbol meg szeretetbol meg nem fogtok megelni.

Eleg kicsinyes es buta a gondolkozasa.

Nekem tuti nem kene egy ilyen ingyenelo...ensem azerz dolgozom h az ilyeneket eltartsam! En is kelek es melozok 10orakat...mint mindenki mas. Ez az elet.

2018. aug. 28. 10:54
 12/20 A kérdező kommentje:
Ha neked ennyiből áll az életed akkor sajnállak! Számomra a szabadság fontosabb tényező! Ilyen emberek miatt nem fejlődik semmi.
2018. aug. 28. 10:57
 13/20 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem te tuti nem csaj vagy, hanem az a srác, aki már többször nyígott itt gyakorin, hogy el kéne törölni a kapitalizmust. Hát hajrá! Csak aztán ne felejtsd el egy új rendszer alapjait letenni, mert különben csak anarchiát érsz el, és nem békét.

Mellesleg elég nagy baromság lenne csak úgy elvenni a gazdagok pénzét és szétosztani a szegények között: ennek eredménye az lenne, hogy mindenki földönfutóvá válik, ugyanis a gazdagok pénze nem elég minden nyomorban élő felemelésére, ráadásul sokan a szegényebbek (tanulatlanabbak) között nem is tudnának mit kezdeni a kapott pénzzel és seperc alatt elköltenék hülyeségekre (lásd lottó), aztán ott lennének, ahonnan indultak. Bravó, remek terv volt.

Ellenben a korábbi gazdagok továbbra is értenének a pénzcsináláshoz (vagy bármire is váltod fel a fiktív utópiádban), tehát újfent képesek lennének rá, hogy hatalmi pozícióba küzdjék fel magukat, és ennek hozadékaként erőforrásokat halmozzanak fel. Szóval ugyanaz lenne a kifutása a dolognak, mint most, csak nem a pénz lenne a mozgatórugó, hanem vmi más. De annak sem lenne más a funkciója, szóval igazából tettünk volna egy 360°-os fordulatot.

A kérdésben szereplő csávó, meg úgy gáz, ahogy van, pedig nekem sem életem legnagyobb öröme a munkába járás. Viszont ha elég pénzt sikerül összeharácsolnod, akkor már nyugodtan kivonulhatsz a rendszerből. A kapitalizmus paradoxona.

2018. aug. 28. 11:13
 14/20 anonim ***** válasza:
87%
13-as, pont én is erre gondoltam, hogy a kérdező nem csaj, hanem az aki a kapitalizmus ellen akar harcolni.
2018. aug. 28. 11:17
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem a munkabol all az eletem de nem is abbol h az ilyeneket mint Te az adombol eltattsak!
2018. aug. 28. 11:46
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
13-as egy gyönyörűen leírtad ! 👏🏻 Teljes mértékben egyet értek veled...
2018. aug. 28. 12:08
 17/20 anonim ***** válasza:

Vállalkozni sem akar?

Vagy otthon gazdálkodni?

2018. aug. 28. 12:35
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Vlagyimir Iljics.......te vagy az?
2018. aug. 28. 12:57
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem... hogy gondoltad pl gyerek mellett?

Vagy visszamész egy hét után, mert ő nem akar dolgozni csak épp bevételetek sem lesz?

Hgyuk már, szánalmas az ilyen ember.

2018. aug. 28. 14:56
 20/20 anonim ***** válasza:

# 9

Hahahaha XDDDDDDD

LOL

2018. aug. 28. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!