Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt olyan hogy szingliként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan hogy szingliként rád akartak erőltetni egy párkapcsolatot a családtagjaid, barátaid?

Figyelt kérdés

Volt olyan,hogy annyira győzködtek a családtagjaid,barátaid,hogy gyertek össze azzal az illetővel,akit ők kinéztek neked?

Mi lett a vége? Beadtátok a derekatokat vagy sem?

2018. aug. 28. 08:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt igen, de még olyan is, hogy közben nem voltam szingli. Egyikkel sem jöttem össze. Nem hiszek az ilyen hozzuk őket össze dolgokban...
2018. aug. 28. 08:57
 2/10 anonim ***** válasza:

engem csak kérdezgetnek, hogy "van már vkid?", "aztán, nősülés?"...

ezt is többnyire távolabbiak, üzleti partnerek teszik..cukik de unom kicsit

2018. aug. 28. 09:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt, 2x is. Az egyik az exem eseteben volt, akivel szerettek volna ujra egyutt latni. De pont ezzel az eroszakoskodassal valtottak ki azt, hogy meg inkabb nem akartam. Tenyleg nem mult el egyetlen egy csaladi osszefutas sem, hogy ne ecseteltek volna miert illunk ossze, miert kellene ujra osszejonnunk, ez heti min 1x megtent. De akar telefonon is erdeklodtek, hogy ugyan van e mar valami meggondoltam e magam. Masik esetben egy haverral akartak oszehozni, de en megmondtam, o csak barat es kulonben sem fogok az elso ferfivel osszejonni csak, mert eppen most o kerult az utamba. Teljesen ketsegbe vannak esve, hogy egyedul fogok maradni, szerintem jobban, mint en. Valahogy tulelem :D
2018. aug. 28. 09:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem volt ilyen. Pontosan tudják a családomban, hogy nem keresek barátnőt. És azt is milyen makacs tudok lenni bizonyos kérdésekben.
2018. aug. 28. 09:17
 5/10 peca1000 ***** válasza:

Árkádba dolgoztam eladóként.

Egy másik bolt eladói akartak rámtukmálni egy kövér csajt, mert tetszem neki.

Könyörögtek, hogy csak egy randit legalább, és hogy milyen kedves, szép, na léccilècci.

Beadtam a derekam, még szex is volt, de a csaj érezte rajtam, hogy nem vagyok belé szerelmes, és otthagyott.

Az 1. feleségemnél is válás után a rokonok össze akartak hozni minket újra, mert olyan aranyosak vagyunk mi együtt.

Mindkettőnkkel elhitették, hogy szereti az egyikünk a másikunkat, és hiányzunk neki. :)

Volt olyan is, hogy a volt feleségem elhívott egy cukrászdába és utánna egy sétára.

Aztán kiderült, hogy apósom ötlete volt, hogy elhívjon az asszony, ő igazán nem is akarta.

2018. aug. 28. 09:28
 6/10 anonim ***** válasza:

Volt már olyan, hogy kinéztek nekem valakit, bár nem akarták rám erőltetni, de azért biztattak, hogy "találnánk".

Többnyire nem azért csinálták ezt, mert szingli vagyok, hanem azért, mert tudják, hogy nehezen szerzek társát, elég félénk vagyok.

2018. aug. 28. 09:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Minél jobban erőltetnék a dolgot, annál inkább elmenne a kedvem az egésztől. Nem szeretem, ha tukmálnak. Én tudjam már nekem mi a jó, meg mikor jó. Kapcsolati téren szeretek sodródni az árral.
2018. aug. 28. 10:09
 8/10 anonim ***** válasza:
csak anyám...
2018. aug. 28. 10:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Gondolom nő vagy. A család mindig a férfinak az anyagi értékeit nézik. A legtöbb szülőnek ez számit , jah meg a megjátszos kedvdsnek tűnő férfiak. Ne hagyd ,hogy.más iranyitsa az életedet , ne legyél esetlen ! Ha piszkálnak akkor mond meg nem vonzodsz ahhoz a férfihoz, ha tovabb mondogatjak 2 hetig ne szolj hozzajuk es jatszd a sertodotet.
2018. aug. 28. 13:27
 10/10 anonim ***** válasza:

15 éve ezt csinálja pár rokonom és nem nem adtam be.

És nem is fogom.

Szimplán hülyeségnek tartom és jobb dolgom is van.

Plusz nem hiányoznak nekem az efféle keletkezett problémák, meg h változtassam meg a szokásaimat.

Eszem ágában sincs. Tökéletesen látom h az ismerőseim, családtagok.... körében mi megy. Ez nekem nem hiányzik.

Van Japán szakirodalmam ami izgalmasabb olvasmány sem mint h ezzel a kérdéskörrel foglalkozzak.

2018. aug. 31. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!