Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan hogy szingliként rád akartak erőltetni egy párkapcsolatot a családtagjaid, barátaid?
Volt olyan,hogy annyira győzködtek a családtagjaid,barátaid,hogy gyertek össze azzal az illetővel,akit ők kinéztek neked?
Mi lett a vége? Beadtátok a derekatokat vagy sem?
engem csak kérdezgetnek, hogy "van már vkid?", "aztán, nősülés?"...
ezt is többnyire távolabbiak, üzleti partnerek teszik..cukik de unom kicsit
Árkádba dolgoztam eladóként.
Egy másik bolt eladói akartak rámtukmálni egy kövér csajt, mert tetszem neki.
Könyörögtek, hogy csak egy randit legalább, és hogy milyen kedves, szép, na léccilècci.
Beadtam a derekam, még szex is volt, de a csaj érezte rajtam, hogy nem vagyok belé szerelmes, és otthagyott.
Az 1. feleségemnél is válás után a rokonok össze akartak hozni minket újra, mert olyan aranyosak vagyunk mi együtt.
Mindkettőnkkel elhitették, hogy szereti az egyikünk a másikunkat, és hiányzunk neki. :)
Volt olyan is, hogy a volt feleségem elhívott egy cukrászdába és utánna egy sétára.
Aztán kiderült, hogy apósom ötlete volt, hogy elhívjon az asszony, ő igazán nem is akarta.
Volt már olyan, hogy kinéztek nekem valakit, bár nem akarták rám erőltetni, de azért biztattak, hogy "találnánk".
Többnyire nem azért csinálták ezt, mert szingli vagyok, hanem azért, mert tudják, hogy nehezen szerzek társát, elég félénk vagyok.
15 éve ezt csinálja pár rokonom és nem nem adtam be.
És nem is fogom.
Szimplán hülyeségnek tartom és jobb dolgom is van.
Plusz nem hiányoznak nekem az efféle keletkezett problémák, meg h változtassam meg a szokásaimat.
Eszem ágában sincs. Tökéletesen látom h az ismerőseim, családtagok.... körében mi megy. Ez nekem nem hiányzik.
Van Japán szakirodalmam ami izgalmasabb olvasmány sem mint h ezzel a kérdéskörrel foglalkozzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!