Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik még olyan társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan társkereső oldal akár ingyenes akár fizetős, ahol normális rendes nő még található?

Figyelt kérdés

2018. aug. 27. 02:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

# 3

Régen mindig netről volt barátnőm,ma már nem működik.Keresnék én élőben is csak sajna félénk vagyok meg már el kezdtem parázni a nőktől elvárások meg minden terén.Anno párszor szólítottam le utcán nőt de mindig nemet kaptam és ez is el vette az önbizalmamat.Én csak szeretném azt az egyet megtalálni,aztán szarni az egészre.

2018. aug. 28. 00:36
 12/15 A kérdező kommentje:

# 4

Már mindenkinek előítélete van még élőben is a sok rossz tapasztalat miatt,én tudok olyanokat akik meg élőben unták meg a hülyéket és neten találták meg a párjukat,szóval ki tudja már mi van élőben sem lehet leányálom a dolog.Én nem barátnőről barátnőre akarok szálldogálni de legtöbb mai ember ideig óráig együtt van oszt csá.Én is találkoztam olyan csajjal aki már tervezgette ,hova megyünk nyaralni,meg majd segít nekem mindenben,meg majd felveszi a felsőmet meg ilyenek.

2018. aug. 28. 00:39
 13/15 A kérdező kommentje:

# 5

Ez a világ mindenki agyát megzavarja,sokszor ők sem tudják mit akarnak csak amit a média vetít feléjük.Én sem szexre hajtanék,hogy csak meg dugjam oszt csá.Viszont nem szeretik észre venni a rendesebb embereket.

2018. aug. 28. 00:41
 14/15 A kérdező kommentje:

# 7

Örülök,hogy nektek össze jött,remélem így is marad

2018. aug. 28. 00:42
 15/15 A kérdező kommentje:
2018. aug. 28. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!