Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhívni, vagy nem hívni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívni, vagy nem hívni?

Figyelt kérdés

Amikor az új munkahelyemre jelentkeztem, egy nagyon csinos, nagyon vonzó gyakornok HR-es hölgy hívott be interjúra, ahol mikor először megláttam, majdnem hanyatt estem. Persze ezt nem mutattam ki, az interjúra koncentráltam, ahol pedig nem csak ketten voltunk.

Később fel is vettek a céghez és a jó lassú felvételi folyamat végén be kellett vinni a papírjaim az előző munkahelyről, Ő helyettesítette a kolléganőjét.

Végig úgy gondoltam, hogy mivel sokat járkálok a felvételi folyamat alatt be és emiatt találkozunk még, nem lenne helyénvaló/illendő/jó ötlet bárhogy közeledni felé, hiszen ha rosszul sül el és még találkozunk, az mindenkinek kellemetlen. Arról nem is beszélve, hogy fogalmam sincs, hogy van-e valakije.

De most véget ért a felvételi folyamat, aligha kell a HR osztályra bemenni, a munkahely óriási méretű és maximum elvétve látom majd, vagy akkor sem. Más munkarend.

Megtaláltam facen, bejelöltem, visszaigazolt. Nincs kint közös képe férfival, csak néhány régi fotó meg képek a barátaival. Persze ez nem jelent semmit, jóllehet, hogy csak nem ott éli az életét. (ami pozitívum)

Nem tudom, írjak-e neki. Amikor bent voltam is elhívhattam volna. De felemás érzéseim vannak, hiszen kollégák is vagyunk, noha nagyon más részlegen, nagyon más munkakörben.

Szívesen megírnám neki, hogy megismerkednék vele, esetleg egy kávé mellett, de visszatart, hogy míg Ő most diplomázott, én most érettségiztem estin, kollégák is vagyunk meg effélék.

Szólítottam már le nőt korábban, volt, hogy randi is volt ebből, de kolléganővel még nem volt dolgom. Sosem lehet tudni, hogy rendes, vagy az a típus, aki lenézni, ha alacsonyabb a végzettséged. Volt dolgom diplomás nővel már, de ez mindig kétélű.

Hozzáteszem, nincs kisebbrendűségi komplexusom, de nincs kedvem a képembe kapni, hogy műveletlen vagy hozzám. Fiatalabb nálam három évvel, nekem pedig mindig idősebb partnereim voltak. A korombéliekkel nem igazán van tapasztalatom. De úgy gondolom, hogy sok irreális elvárásuk lehet. Persze lehet, hogy ez csak a fejemben létezik.

Ti mit tennétek?

2018. aug. 25. 21:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Amig ott melózol szerintem hanyagold a témát. Majd ha máshová mész akkor majd ráérsz törni a fejed rajta.
2018. aug. 25. 21:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Hosszú távra tervezek itt, nagyon is... :) Tudniillik "álmaim állása".
2018. aug. 25. 21:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát egy HR-es így pont nem fog járni veled.
2018. aug. 25. 23:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz?
2018. aug. 26. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!