Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti pasik randiznátok olyan nővel aki plasztikáztatott?
Pl. botoxoltatott, vagy volt hialuronsav feltöltése, vagy meg van műtve a melle, esetleg mindhárom.
Vagy semennyire? Ha nem miért nem?
3 éve csináltattam meg a melleimet, mert nem voltak konkrétan. Legkisebb implant, full természetesnek tűnik. Tehát önértékelési okai voltak és az egyik legjobb döntésem volt. Na már most...
1) Aki emiatt nem akar ismerkedni velem, az voltaképpen szívességet tesz, mert korlátolt idiótákra nekem sincs kedvem pazarolni a drága időmet. Ugyanolyan szűk látókörűek vagytok, mint azok, akik csak barna/fekete/szőke nőkkel hajlandóak ismerkedni, úgyhogy ne nagyon emeljétek piedesztálra magatokat.
2) Ha nem mondom meg külön, hogy műtött a mellem (normális nő mégis miért beszélne a melleiről?) akkor ti erre az ismerkedés ideje alatt a büdös életben nem jönnétek rá.
3 éve? mennyi is vagy most? 25? vagy alatta?
Volt egy barátnőm a középiskolában, nagyon pici, de vonzó A-s mellekkel.
Előbb berakatott egy kicsit, mint te... Aztán egy kicsit nagyobbat. Mostanra úgy néz ki, mint kelemen anna
29 vagyok és korrigálnék - 4 éve volt a műtétem. Nem lesz több, eszembe se jut hogy kellene.
Az osztálytársad nem azért csinált magából Kelemen Annát, mert a plasztika rossz és pokolba taszít, hanem mert egy idióta. Ilyen jellem. És ha nem lenne pénze plasztikára egy normális férfi akkor se jönne össze vele. Teljesen el vagytok tévedve, hogy az ember jellemét összemossátok kategorikusan egy műtéti eljárással.
A fogyókúra sem rossz, mégis van egy csomó anorexiás.
Nem, nem a plasztikával van a gond. Hanem azzal, hogy az esetek 99%-ban a plasztikázni kiváltó probléma csak fejben létezik. És ezek után hiába oldja meg a sebész, ha emberünk tükörbe néz, és azt látja ami a fejeben van, nem a valóságot.
Tudjátok, ez egy érdekes kérdés..
Nem az agyonműtőtt nőkre értettem, hanem akik egy vagy két dolgot korrigáltattak magukon.
Gondolom a fújolók között vannak pasik is.
Azért is érdekes, mert ha ez gond (kivéve korrekciós műtét baleset miatt), miért van létjogosultsága ezeknek a műnőknek?
Tengernyi kérdés elkeseredett, természetes lányoktól itt, ''miért a műnők jönnek be a pasiknak'', oda szinte csak olyan pasik kommentelnek, akiknek bejönnek az ilyen nők. Mondván hogy ''adnak magukra'', ''jól néznek ki'', ''jobb mint egy átlagos'', stb.
A legtöbb pasi azt mondja ha megkérdezik, fúúúúj, nekem nem jönnek be a műnők, de valójában nagyon is gerjednek rájuk..
A tagadók egy része azért mondja, mert tudja egy ilyen nőnél nincs esélyük (kevés akinek tényleg nem jön be).
Ha kapcsolatra nem is de egy éjszakára biztos.
Miért velük van tele a playboy, a bulvárműsorok? Miért buknak annyian pl. a Voksán Virágra vagy Sebestyén Ágira?
Ezzel szemben miért baj, ha valaki úgy korrigáltatott, hogy nem látszik?
Akin látszik az túlzásba vitte (talán direkt) vagy rossz az orvosa, akin nem látszik mértékkel teszi és jó az orvosa.
Akin jó munkát végeztek azon lehet a büdös életbe nem venné észre senki ha az illető nem mondja. :)
Na ezen el lehet gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!