Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Haverkodós" randiból hogyan csináljak romantikus randit? Lányként?
Van egy fiú akivel "randizgatunk" de mégsem stimmel valami. Amikor facen beszélünk irogatunk minden romantikus dolgot, mégis amikor személyesen találkozunk olyan mintha valami haverommal találkoznék. Már 3x találkoztunk és mindig úgy van vége h elkönyvelem magamban hogy na jó nem akar semmit. Beszólogat nekem, semmi flörtölős dolgot nem veszek észre. Mégis mikor hazaér már küldi a szivecskéket.
És nem, nem zárkózott meg szégyenlős típus. Inkább én vagyok az.
Legközelebb végre már filmezni fogunk ami kicsit intimebb és nem tudom hogy álljak hozzá. Egy full haverkodós dologból hogy tudnék olyat csinálni, már ha ő nem kezdeményez, hogy közeledjünk egymáshoz?
Ne röhögjek annyit a viccein? Vagy mosolyogjak rá többet?
Eddig ha valamelyik fiú akart tőlem valamit sosem viselkedett velem így. Tanácstalan vagyok. Vagy lehet nem is néz rám úgy? Honnan tudom én ezt észrevenni?
Mindketten 20 évesek vagyunk.
Egyik baratommal hasonló a messenger kapcsolatunk a ti messenger kapcsolatotokoz :D eloben azért nálunk más, mivel szerintem nálatok mi közvetlenebbek vagyunk, de otleteim a te problémádra: lehet a srác latja hogy szégyenlős vagy, ezért fél kezdeményezni. Ideje jelezni neki! ^^ lehetne például úgy, hogy mikor filmeztek közel ülsz hozzá, ha lehet hozzá is érsz, akár ha valami izgalmas rész jön, akkor megfogod a kezét es megszoritod.
L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!