Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 férfi is randira hívott, kit válasszak? (N/21)
Az egyik férfival (26) randi oldalról ismerkedtünk meg, kb 2 hete beszélgetünk (nem minden nap) és ma volt az első randink, még semmi sincs kőbe vésve, jól elbeszélgettünk, bár kissé unalmas volt az egész, nem igazán volt semmilyen szikra, ez lehet amiatt van, hogy mindketten fáradtak voltunk mert egész nap dolgoztunk.
A másikkal (25) ma találkoztam haza fe az úton, egy barátnője aki vele volt elhívott, hogy üljek le velük és a barátaikkal kicsit, a srác vicces, kedves, jól elviccelődtünk, ő ivott egy kicsit és többször elmondta mennyire tetszek neki, végül megadtam a számom, mert jól kijöttünk és mert udvarias és kedves volt, de montam azt is, hogy ma volt randim és nem ígérhetek neki semmit.
Mindketten helyesek, egyik se kifejezetten az esetem de szerintem nincs is olyanom.
Most nem tudom mit csináljak, randizzak 1-2 alkalommal mind a kettőjükkel vagy mit csináljak? Még sosem voltam ilyen helyzetben és nagyon hálás lennék bármilyen tanácsért.
A helyesírási hibákért pedig elnézést, telefonról írok.
Ilyenkor mindig a 3. a nyerő!
Válassz engem! 😁
Nincs olyan hogy a faradtsag az oka. A pasi aki ertem tepert 16 ora robotolas utan is teljes energia bedobassal ram koncentralt, faradtsagnak nyoma sem volt...
ha meg nem tapasztaltal ilyet nyilvan nem tudhatod, hogy ha nagy lamourt akarsz, akkor annak az introja sem langyos ;)
Egyebkent meg valljuk be! Ha valami/valaki nagyon izgat es vonzz, magad is hirtelen “felebredsz”. Ezt azert az ember tudja magarol... ha meg nem, annak oka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!