Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 172 cm egy lánynál szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

172 cm egy lánynál szerintetek túl magas? Miért érzem úgy, hogyha felveszek egy 7 cm-es magassarkút, már az összes fiúnál magasabb vagyok?

Figyelt kérdés
jómagam az a fajta lány vagyok, aki szeret egy fiúra felnézni, hozzábújni, de sajnos mostanában egyre több alacsonyabb pasit látok magam körül. már lassan magasabb sarkút sem merek felvenni, mert félek, h a pasik fölé tornyosulok.
2010. jún. 20. 12:40
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
100%

"Mert a magyar fiúk többsége kis tömzsi elhízott nyomoronc? talán azért."

Nem tudom, én ezzel nem értek egyet. Nem a többsége az, legalábbis felénk nem. Nálunk ez pont fordítva van. Alig akad valaki, aki alacsony+tömzsi, inkább magasak+normál testsúlyúak vannak. ;)

2010. jún. 20. 13:11
 12/28 A kérdező kommentje:
hehe, 187 cm már tökéletes lenne :)
2010. jún. 20. 13:20
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Én lány létemre 174 cm vagyok, és imádom a magasságom! :) Sosem volt problémám azzal, hogy a srácok alacsonyabbak nálam, ezek szerint ez ilyen környékbeli adottság! :) Amúgy hiába rendes egy srác, hogy ha alapjáraton fél fejjel alacsonyabb nálam, akkor nem is tudok úgy ránézni, mint egy srácra, max mint egy haverra. Szeretem érezni, hogy "törékeny nő" vagyok, és ezt aligha érezhetem egy hozzám képest törpe srác karjaiban... Értékeld át a "világot", keress magasabb pasikat, és baromira boldog leszel a magasságoddal! :) Én az vagyok, akár magassarkúban, akár anélkül. :) Amúgy hülyeség általánosítani, alacsony és magas srácok között is vannak taplók, ugyanúgy rendes srácok is! 20/L
2010. jún. 20. 13:24
 14/28 anonim ***** válasza:

Kedves KÉRDEZŐ!

Értem én, csak nem értem, hogy miért írtad feltételes módban... :P

F21

2010. jún. 20. 13:30
 15/28 anonim ***** válasza:

Én 165cm vagyok, és én csak extramagas sarkú cipőt hordok(vagy teljesen laposat). Értem ezalatt, hogy 12-13 centi(egyébként ne gondoljon senki az ilyen krvás, igénytelenül magas cipőkre, gyönyörűek, nőiesek, csak nagyon magasak.). tehát így 177-178 centi vagyok. Majdnem mint te magassarkúban. Nekem alapból nem jönnek be az alacsony pasik, szóval én azért nem jönnék velük össze, mert első benyomásra nem tetszenének, persze lehetnek kivételek. Te vagy ugyanezt csinálod, vagy találsz és összejössz egy rendes nálad(magassarkúban)alacsonyabb pasival, és csak ritkán veszed fel azokat a cipőket(főleg nélküle), vagy simán leszarod.

Ez egy ilyen dolog, a magasságon sehogyan nem lehet változtatni, még a plasztikai sebészek sem tudnak segíteni...

2010. jún. 20. 13:38
 16/28 anonim ***** válasza:
én is ekkora vagyok. mondjuk nálam alap, hogy a magas fiúk tetszenek, hogy kicsinek érezhessem magamat mellettük. :)
2010. jún. 20. 13:59
 17/28 anonim ***** válasza:

Ha hét centis magassarkút veszel, még pont magasabb vagyok mint te :P

Amúgy ez szerintem csak téges zavar, az átlag pasit mem...

Örülj neki, hgy magas vagy :)

Jah és ha gondolod írdd mg privibe, hogy merre laksz! :D

2010. jún. 20. 14:07
 18/28 anonim ***** válasza:

Én alacsony vagyok!!:S 173 cm..nah, hozzám magas lennélXD

17/F

2010. jún. 20. 14:25
 19/28 anonim ***** válasza:
Elég szar hogy méretekbe mérik a szerelmet,kissé magas vagy igen,de könyörgöm ha egy alacsonyabb pasit szeretsz meg,hol tehetsz te arról?mondjuk én sajna nem jönnék össze alacsonyabb pasival,mivel eleve nem vagyok magas:).Ha egy mód van rá keresgélj 180cm felett vannak jó páran ne aggódj,s hordjál csak nyugodtan magassarkút,nem mondom mert ez hülyeség hogy szebbek a magasabb nők,inkább feltünőbbek találsz hozzád illő pasit nem kell a törpék között keresgélned,alacsonyabb létemre nekem is 180felett kezdődik a férfi.:)
2010. jún. 20. 14:30
 20/28 anonim ***** válasza:
Nemértem, hogy az alacsony mért gyökér a magas meg mért macsó. Ez az 1. HSZ-nek megy. Szerintem a magasság az amiről az ember nem tehet, nemúgy mint az ápoltság vagy az inteligencia. De neked gondolom mindkettőből kevés van.
2010. jún. 20. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!