Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
172 cm egy lánynál szerintetek túl magas? Miért érzem úgy, hogyha felveszek egy 7 cm-es magassarkút, már az összes fiúnál magasabb vagyok?
"Mert a magyar fiúk többsége kis tömzsi elhízott nyomoronc? talán azért."
Nem tudom, én ezzel nem értek egyet. Nem a többsége az, legalábbis felénk nem. Nálunk ez pont fordítva van. Alig akad valaki, aki alacsony+tömzsi, inkább magasak+normál testsúlyúak vannak. ;)
Kedves KÉRDEZŐ!
Értem én, csak nem értem, hogy miért írtad feltételes módban... :P
F21
Én 165cm vagyok, és én csak extramagas sarkú cipőt hordok(vagy teljesen laposat). Értem ezalatt, hogy 12-13 centi(egyébként ne gondoljon senki az ilyen krvás, igénytelenül magas cipőkre, gyönyörűek, nőiesek, csak nagyon magasak.). tehát így 177-178 centi vagyok. Majdnem mint te magassarkúban. Nekem alapból nem jönnek be az alacsony pasik, szóval én azért nem jönnék velük össze, mert első benyomásra nem tetszenének, persze lehetnek kivételek. Te vagy ugyanezt csinálod, vagy találsz és összejössz egy rendes nálad(magassarkúban)alacsonyabb pasival, és csak ritkán veszed fel azokat a cipőket(főleg nélküle), vagy simán leszarod.
Ez egy ilyen dolog, a magasságon sehogyan nem lehet változtatni, még a plasztikai sebészek sem tudnak segíteni...
Ha hét centis magassarkút veszel, még pont magasabb vagyok mint te :P
Amúgy ez szerintem csak téges zavar, az átlag pasit mem...
Örülj neki, hgy magas vagy :)
Jah és ha gondolod írdd mg privibe, hogy merre laksz! :D
Én alacsony vagyok!!:S 173 cm..nah, hozzám magas lennélXD
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!