Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek a csajjal?
Figyelt kérdés
Nemrég beleszerettem egy lányba, de neki van barátja. Most túltettem magam rajta, nem akarom hogy észrevegye hogy nagyon sokat szenvedtem miatta. Mindennap látjuk egymást hiszen egy helyen dolgozunk. Nem merek a szemébe nézni.2008. nov. 2. 19:32
1/4 anonim válasza:
Ha elakarod felejteni, (már pedig most ajánlatos lenne) akkor próbáld meg kerülni nem feltünően a társaságát, persze ha kérdez vmit vagy mit tudom én, akkor válaszolj meg minden egyéb, csak próbálj nem mellette robotolni pl. !
ismerős érzés, és kínos... én ezt tettem és sikerült pár hónap alatt teljesen kigyógyulnom :)
2/4 Srapnel válasza:
Vagy sokkterápia: ne kerüld. Csinálj mindent úgy, mintha közömbös lenne. A szemébe is nézhetsz, az, hogy vannak érzéseid és képes vagy rájuk, szégyenletes bűn? Szerintem nem. Azt bizonyítja, hogy ember vagy. Mellesleg neki is kellemetlen lenne, ha kerülnéd. Az sem jó. Legyél kedves, barátkozó, de semleges. A munkahelyen kívül meg keress más csajokat.
3/4 A kérdező kommentje:
Már van egy gyereke úgyhogy felejtős az egész.
2015. jan. 29. 14:57
4/4 A kérdező kommentje:
Otthagyta a barátja akitől van a gyerek. Jelenleg szingli a lány bulizik meg piál erősen. Most már mehetnék mert gondolom kéne egy támasz neki már csak a gyerek miatt is.
De ha akkor nem kellettem, most meg nekem nem kell. Nemcsak a kölyök miatt, nem érdekel. Ennyi. Sorry.
2015. ápr. 17. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!