Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tehetek meg? (Kérdésed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek meg? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

nos.1 éve kb szerelmes voltam az egyik barátomba.persze tetszettem neki de mást szeretett..

és msot nem tudom h mit tehetek meg ha vele vagyok..mert barátok szeretnénk lenni mind a ketten csak sokszor kellemetlenül érzem magamat:S

segítsetek pls:D előre is köszi az értelmes válaszokért.:D

2010. jún. 19. 21:41
 1/5 A kérdező kommentje:

szóval hogyan viselkedjek?stb...

már ránézni sem merek általában :S

mert félek h rosszul veszi

akkor dumálunk ha ő közeledik felém:/

2010. jún. 19. 22:09
 2/5 A kérdező kommentje:

mert én teljesen nyugodtan tudnék hozzá kzeledni de félek h ezek utén félreérti..

pedig úgy szeretném ha nagyon közös kapcsolat alakulna ki közöttünk.

pl ha szakít a bnőjével majd ha lesz neki megbeszéljük..megvígasztalom..stb értitek??:S:$

2010. jún. 19. 22:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Tisztázd le magadban, mit érzel. Ha szerelmes vagy belé, akkor mennyi kockázatot tudnál vállalni? A kockázat alatt azt értem, hogy ha előállsz neki azzal, hogy szerelmes vagy belé, akkor elmenekül. Tehát a vallomáshoz az is kell, hogy egy kicsit is érezzen irántad többet, mint barátság.

Nem mondom szívesen, de ha szerelmes vagy, akkor nehezen tudod barátként kezelni. Az ész mag e szív itt egészen másképp viselkedik. Nem tudod magadra erőltetni, hogy nem szereted, de el tudod őt engedni szeretettel. Bízol abban, hogy mással boldogabb lesz, mint veled lett volna...

Ha ő is zavarban van, akkor lehet, hogy többet érez irántad. Én a helyedben reálisan felmérném a helyzetet, és utána tennék lépéseket.

2010. jún. 19. 22:28
 4/5 A kérdező kommentje:

hát szerintem szeretem csak elfogadtam/nagyjából/ hogy ő nem úgy érez..vagyis érzett..

több mint 1éve..akkor kockáztattam..és pofáraestem..:S

de megérte:D

igen amugy igazad van:/

2010. jún. 19. 22:32
 5/5 anonim ***** válasza:

22:28-as vagyok...

Jó, de azok egy évvel ezelőtti dolgok voltak... a jelenbeli dolgokat mérd fel. Az nem számít már, hogy akkor pofára estél, a jelenben élj, és ne a múltban!

Sajnos, a szeretet az valahol a kockázatvállalásról is szól..

Sok sikert kívánok, hogy boldog legyél! ;-)

2010. jún. 19. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!