Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, összejönnétek egy nálatok magasabb csajjal? (10-12 centiröl lenne szó)
a párommal 3 éve vagyunk együtt, magasabb vagyok kb 1o-15 cm-el. a szerelemben nem a magasság a fontos.
Néha kapunk beszólásokat, de általában olyanoktól érkezik akiknek savanyú a szőlő:-S
Soha se barát se rokon nem szólt meg ezért. De én nagyon boldog vagyok Vele és Ő is velem...szóval szerintem ez nem akadály. akinek ez gond az nem szeret, nem szerelmes.
2o-L
hidd el, aki azt mondta, hogy ő akar lenni a férfias...nem attól leszel férfias vagy sem, hogy hány centi van a barátnőd és közted...
Férfias leszel, ha udvarias vagy, tiszteled a barátnődet, kiállsz magadért, van humorod, megvéded a barátnődet, támasz vagy, és ezek a belsők...amik fontosabbak
És bár a párom alacsonyabb nálam, és még egyszer a tesójának is néztek:) hidd el eléggé férfias:D
sőőőt:)
2o-L
Szóval ez gyenge érv volt...
Én lány vagyok és nem járnék nálam alacsonyabb sráccal, de még kb. velem egy magasságúval sem. (én 172cm vagyok). szeretem, ha a férfi mellett kicsinek érezhetem magam.
de ha a lány törékeny alkatú, akkor szerintem nem sok az a 10 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!