Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek egy olyan pasival, akin látom, hogy tetszem neki, de nagyon félénk?
Eddig tele volt önbizalommal. Amint több időt kezdtünk el együtt tölteni (hobbink miatt), kezdett elcsendesedni. (Nem is szól már hozzám.) Ha rá nézek, látom, hogy elkapja tekintetét. Lesz egy rendezvény, ahol tudom, hogy ő is ott lesz. Beszélgettünk róla, hogy jó lesz / jó lenne elmenni, de nem hívott el. (De ott leszek más okokból.) Legyen az az utolsó esélye? Már kezdem elengedni az egészet. Már nem próbálok vele beszélgetni, csak látom, hogy "elvész".
Mit tegyek?
L
És ez miért félénkség, ha eddig nem ilyen volt? Imádom, hogy ezt minden srácra ráhúzzák. Lehet, hogy más oka van, hogy nem szól hozzád (félreismert stb).
Ha tudni akarod, rákérdezel nála és elfogadod, bármit is mond rá. Mi sem tudunk itt többet.
Adj egyértelműbb jelet, hogy tetszik neked.
Én is ilyen vagyok sajnos.
Mennyi idősek vagytok?
2 ok lehet:
1) nem tetszel neki, félreértetted, beleképzelted
2) félénk, de te se tettél SEMMIT, nem mutattál semmi jelet ami miatt felbátorodna (ez üvölt már a kérdés megfogalmazásából is, mert nem azt kérdezted, hogy hogyan közelíts felé, hanem azt, hogy akkor inkább hagyjad-e?)
Akár az egyik, akár a másik az oka, jobb lesz ha tovább lépsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!