Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előbb-utóbb összejön nekem is egy bombázó csaj, vagy inkább ne álmodozzak és próbálkozzak az egyszerű lányoknál?
Még soha nem volt bnőm. Sokak szerint azért, mert a fellegekben járok, és az egyszerű, 7köznapi lányokat észre sem veszem, hanem mindig,mindenhol a legbombázóbb lányok társaságát keresem, akik persze nagy ívben tojnak rám. Ezt viszont már kezdem unni, és a haverjaim szerint is az egyszerűbb lányok között kellene keresgélnem. De! Valahogy nem tudom magam rávenni, hogy odamenjek egy egyszerűbb lányhoz, mert valahogy ezek a szőke,babaarcú csajok jobban vonzanak. Szerintetek elképzelhető, hogy összejövök egy szőke bombázóval vagy inkább tegyem lejjebb a mércét?
Esetleg tudnátok adni tippeket, hogy az ilyen plázacicuskákat mivel lehet megfogni?
Tehát akkor lejjebbrakom a mércét. OK!
Lenne egy lány,akit a buszon láttam,nagyon tetszik,pedig nem plázacica,csak egy egyszerű lány. Annyi a gáz, h félek hozzá közeledni. Hogy tudnám legyőzni a félelmemet?
Azért nem csak plázacicák és átlagos lányok léteznek...
Attól még, mert valaki nem ribanc, nem lesz átlagos, sőt!
Figyelj, én is mindig a bombázó lányokra hajtok, összejöhetnék több lánnyal, akár most is, de valahogy nem tudom velük elképzelni magam, mert lemaradnék egy tuti kiscsajról... És akikkel összejöhetnék, azok sem 700 kilós puszedlizabálók
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!