Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elvileg randizunk de még sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvileg randizunk de még sem érzem azt hogy úgy nagyon flörtölgetnénk. Hogy lehetne ezt elvinni abba az irányba?

Figyelt kérdés
Nem tudok kiigazodni a srácon... Nem értem hogy minek hívott el 2. Randira ha amugy még szóban sem érzem azt rajta h amugy... Érdekelném mint nő. Vagy lehet csak én nem tudok olvasni a jelekben. Ma megint talizunk, 3. "randi" de most nem kimondottan csak ketten leszünk. Szerintetek ha sikerülne kettesben maradni próbáljak kezdeményezni egy csókot én?
2018. júl. 21. 07:43
 1/6 anonim ***** válasza:
52%

1.Szemkontaktus

2.Mosoly

3.Érintés

2018. júl. 21. 07:49
 2/6 A kérdező kommentje:
A szemkontaktus és a mosoly szinte folyamatos köztük de érintés az csak nagy ritkán van
2018. júl. 21. 07:51
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
Nem ketten lesztek a randin?Az már rég rossz.
2018. júl. 21. 07:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Azért tetten idézőjelbe mert egy fesztiválra hívott el, de helyi sok lesz az ismerős.
2018. júl. 21. 07:54
 5/6 anonim ***** válasza:
29%
Fogd meg a kezet, mondj 1-2 ketertelmu dolgot
2018. júl. 21. 10:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Tuti randi részéről is? Eléggé baráti lógásnak tűnik. Ha nem lép, akkor neked kell megpróbálni.
2018. júl. 21. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!